logo

Miért frissítenék?

Frissítések - három az egyben - program, adattár és anyagár!

 

A programok frissítése félévenként folyamatos, de a TERC V.I.P. BRONZ TIME kivételével nem kötelező. A programok frissítésén felül az ÖN adattár karbantartása is történik, sőt a tételek árai, a gyártói információk alapján negyedévente aktualizálódnak. Így egy féléves frissítés alkalmával a felhasználó két negyedév áradatait is elérheti.

Lehetőség van a SILVER és a GOLD rendszerek esetében Klubtagságot vásárolni, ami kedvezményes két féléves frissítést is tartalmaz. Fontos azonban szem előtt tartani, hogy egy elmulasztott féléves frissítés esetén az árak összeadódnak azaz a későbbi frissítés már annak duplája lesz.

 

Mégis miért érdemes frissíteni?

 

Sokan azt gondolják, hogy az árakat úgy is egyedileg költségvetésenként adják meg, a normaidők nem változnak, akkor miért kellene frissíteni? Nem célunk minden gyártó, minden termékét bedolgozni az adattárunkba, mert a több mint 1 millió féle anyag egy használhatatlan és karbantarthatatlan adatbázist hozna létre. A TERC Kft. fő célja, hogy ne legyen olyan technológia, amely ne lenne benormázva az ÖN normarendszerbe. E célkitűzéstől még messze járunk, és valószínű, hogy sohasem fogjuk elérni, de évente 10 000 – 20 000 tétel, tételváltozat kerül normázásra, új munkanemek, fejezetek jelennek meg. Természetesen az anyagárak és az adattárban található több mint 318 000 tétel karbantartása is fontos de napról napra egyre nehezebb feladatot jelent munkatársaink számára.

A kompatibilitás egy duplán fontos szempont. Általában a programok lefelé nem kompatibilisek egymással, hisz az új fejlesztések nem jelenhetnek meg a régi szoftverekben. Igaz ez az operációs és a fejlesztő rendszerekre is, amelyek az eltelt években egyre sűrűbben változnak és saját magukkal sem kompatibilisek. Azaz ha rákényszerül egy gépcserére és új operációs rendszert kap, akkor a régi jó programok nem biztos hogy fognak futni az új környezetben.

Egy hasonló kellemetlen szituáció, ha olyan költségvetést kap a felhasználó, amelyet az Ő rendszere nem tud olvasni! A több mint 20 000 programfelhasználó észrevételei, javaslatai és saját elképzelésünk alapján folyamatosan fejlesztjük a program tudását megőrizve a használhatóságát és utat próbálunk mutatni, hogy holnap talán hogy is fog működni a költségvetés készítés.

A fejlesztés egy összetett feladat, amellyel biztosítjuk felhasználóinknak a TERC V.I.P. programrendszer tökéletes használhatóságát, elsajátítását, szervizelését.


Kérdése van?
Mátrai Zsófia
Mátrai Zsófia
Értékesítési ügyintéző
zsofia.matrai@terc.hu
06 (20) 318-3683
Király Gergő
Király Gergő
Értékesítési ügyintéző
gergo.kiraly@terc.hu
06 (70) 670-5198
Kuti Krisztina
Kuti Krisztina
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
krisztina.kuti@terc.hu
06 (70) 670-5195
Bényász Levente
Bényász Levente
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs
levente.benyasz@terc.hu
06 (20) 432-0107
Lóczi Miklós
Lóczi Miklós
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
miklos.loczi@terc.hu
06 (20) 401-5434
Nagy-Bátori Mónika
Nagy-Bátori Mónika
Ügyfélkapcsolati munkatárs
monika.nagy-batori@terc.hu
06 (20) 569-9441
scrollUp