logo

TERC V.I.P. Support

Programrendszereink értékesítésével egy időben a szoftverek használatának elsajátítását is igyekszünk minél többféleképpen elősegíteni.

Kezelési leírásokkal, útmutatókkal, képzésekkel, oktatásokkal, illetve a havonta megtartott nyílt napok és nem utolsó sorban telefonos segítségnyújtás (support) útján. Több éve már, hogy új vásárlás esetén egy fő részére térítésmentes az egynapos alapoktatásunk, mert meggyőződésünk, hogy az a jó ügyfél, aki tudja használni a programot és nem csak aki megvásárolta.

 

Már régóta két tűz között őrlődik az ügyfélszolgálati csapatunk! Cégünk alapfilozófiája, hogy ügyfeleinknek maradéktalanul megpróbálunk segítséget nyújtakni, szinte már minden fórumon. A probléma, hogy sok ügyfelünk leragadt egy régi változatnál (5-10 éves) viszont igényli a folyamatos supportot, ugyanúgy mint azok az ügyfelek, akik félévente folyamatosan frissítik a rendszerüket. Sokkal több idő elmegy egy régi program újratelepítésével, használati problémáival, mert azok nem a mai operációs rendszerekre, igényekre születtek. 

Térítésmentes a support az alábbi felhasználóknak:

 • A programrendszerek új felhasználóinak a vásárlástól, a folyamatosan upgradelő (aktualizáló) partnereinknek az utolsó frissítéstől számított egy évig a telefonos és e-mailes ügyfélszolgálati segítségnyújtást térítésmentesen biztosítjuk.
 • A TERC V.I.P. Összevont Építőipari Költségvetés-készítő Programrendszer GOLD és SILVER Klubtagsággal rendelkező partnerei az érvényes klubtagsági év lejáratát követő plusz egy évig az összes support támogatásunkat különdíj megfizetése nélkül vehetik igénybe.

 

Egyéb esetben

Support ár
(tárgyév végéig, telefonon és e-mailben): 20.000 Ft + áfa / év

Személyes support
(a TERC Irodaházban – előzetesen egyeztetett időpontban): klubtagoknak térítésmentes, TERC V.I.P. és TERC ETALON felhasználóknak 5000 Ft + áfa / megkezdett fél óra


Support szolgáltatásaink:

 1. Felhasználói kézikönyv, térítésmentesen letölthet az alábbi linken, vagy kinyomtatva 5000 Ft+áfa áron megvásárolható.
 2. A program használatának elsajátításához videósúgót is összeállítottunk, amelyet a videó bemutatók menüpont alatt tud indítani.
 3. Telefonos ügyfélszolgálat:
  Térítésmentesen igénybe vehető partnereinknek az alábbi elérhetőségeken 8-16 óra között:

  Kuti Krisztina            06 70 / 670 - 5195,        krisztina.kuti@terc.hu
  Lóczi Miklós              06 20 / 401 - 5434,        miklos.loczi@terc.hu
  Bényász Levente      06 20 / 432 - 0107,        levente.benyasz@terc.hu
 4. Minden hónap első keddjén 9-15 óra között irodaházunkban nyílt napot tartunk.
 5. Távoli segítségnyújtás a TeamViewer program segítségével. Ekkor ügyfélszolgálatos kollégánk feljelentkezik a felhasználó számítógépére egy felhasználó által adott jelszó segítségével.
  A TeamViewer programot ide kattintva letöltheti.
 6. Webinar szolgáltatásunk keretében lehetőséget kívánunk nyújtani a költségvetés-készítő programcsomagjaink iránt érdeklődő új és valamint régi felhasználóink számára, hogy az internet segítségével otthonról, avagy munkahelyükről kényelmesen, a számítógép előtt ülve ismerkedjenek költségvetés-készítő programjainkkal, informálódjanak a TERC V.I.P. különböző verziói által nyújtott lehetőségekről.
 7. A TERC Irodaházban – előzetesen egyeztetett időpontban – személyes supportot biztosítunk (klubtagoknak térítésmentes, a többi felhasználónak konzultációs díj ellenében minden megkezdett fél óránként 5000 Ft+áfa).
 8. TERC V.I.P. Programrendszer térítéses oktatása/oldal/terc-vip-oktatas-oktatas
 9. Helyszíni telepítés, oktatás (külön egyedi árajánlat szerint).

 


Kérdése van?
Mátrai Zsófia
Mátrai Zsófia
Értékesítési ügyintéző
zsofia.matrai@terc.hu
06 (20) 318-3683
Király Gergő
Király Gergő
Értékesítési ügyintéző
gergo.kiraly@terc.hu
06 (70) 670-5198
Kuti Krisztina
Kuti Krisztina
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
krisztina.kuti@terc.hu
06 (70) 670-5195
Bényász Levente
Bényász Levente
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs
levente.benyasz@terc.hu
06 (20) 432-0107
Lóczi Miklós
Lóczi Miklós
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
miklos.loczi@terc.hu
06 (20) 401-5434
Nagy-Bátori Mónika
Nagy-Bátori Mónika
Ügyfélkapcsolati munkatárs
monika.nagy-batori@terc.hu
06 (20) 569-9441
Kovácsné Balogh Krisztina
Kovácsné Balogh Krisztina
Ügyfélkapcsolati munkatárs
krisztina.balogh@terc.hu
06 (30) 372-7387
scrollUp