logo

Avision AD6090

Leírás

A legmegfizethetőbb árú A3-as produktív dokumentumszkenner

Az Avision AD6090 (FT-1906H) egy olyan A3-as kétoldalas dokumentumszkenner, mely nemcsak nagy kapacitású (150 lap) automata lapadagolóval rendelkezik, hanem választható egyenes papírpályával is, melyen keresztül akár dombornyomott plasztikkártyák is beolvashatók. Az Avision AD6090 (000-0930-07G) szkennerrel percenként 180 A4-es oldalt (90 lap/perc) digitalizálhatunk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

870 870 Ft + Áfa
Rendelésre
 • Érdeklődjön
  Részletek
 • Utánvétel, Előre átutalás, Fizetés átvételkor üzletünkben
Kosárba
 • Termékleírás
 • Részletek
 • Működési jellemzők
 • 150 lapos automata lapadagoló
 • 90 lap/perc / 180 kép/perc beolvasási sebesség (A4, színes, 300 dpi)
 • A3-as, kétoldalas szkennelés
 • 20 000 lap/nap terhelhetőség
 • 600 dpi optikai felbontással
 • Egyenes papírpálya
 • USB 3.2 interfész
 • Állománykímélő fehér LED-es megvilágítás
 • Dombornyomott plasztikkártyák beolvasása 1,25 mm vastagságig
 • Automatikus fényerő / kontraszt beállítások
 • TWAIN és ISIS meghajtók

 

PDF adatlap

Robosztus kivitel, magas terhelhetőség

Az Avision AD6090 szkenner 150 lapos automata lapadagolójával akár napi 20.000 lapot is be lehet digitalizálni. Ezek az adatok is jelzik, hogy az AD6090 szkennert olyan felhasználásra tervezték, ahol napi szinten rengeteg dokumentumot kell feldolgozni.

 

Papírvédelmi mechanizmus

Az AD6090 szkenner papírpályáján számos elakadásérzékelő szenzor van, melyek nagymértékben javítják a papírelakadás észlelésének érzékenységét, így amennyiben bármilyen papír továbbítási rendellenességet észlelnek, azonnal leállítják a beolvasást, csökkentve ezzel a dokumentum károsodásának kockázatát.

Ezenkívül a többes lapbehúzást érzékelő technológia nemcsak az egymást átfedő dokumentumokat érzékeli melyek átmennek az automatikus dokumentumadagolón, hanem három ultrahangos érzékelőn keresztül érzékeli az extra papírhosszt vagy a papír vastagságát is.

 

Nagyméretű LCD kijelző

Az AD6090 szkenner egyszerűen használható a nagyméretű (1,8”) LCD kijelzővel egybeépített panelen található gombokon keresztül. A célállomás kiválasztásával és a „Szkennelés” gomb megnyomásával a beolvasás könnyen indítható és a digitalizált kép elküldhető a megadott célalkalmazásba, például e-mailbe, nyomtatóra vagy a kedvenc képszerkesztő szoftverbe. Legfeljebb kilenc gyakran használt szkennelési beállítás és célhely állítható be előre a különböző szkennelési igényekhez.

A visszatartó görgő növeli a papíradagolás megbízhatóságát

Az innovatív visszatartó görgővel a fejlett papír szeparációs képesség érdekében az AD6090 kiemelkedő adagolási megbízhatóságot és működési termelékenységet biztosít azáltal, hogy hatékonyan csökkenti a többes lapbehúzás vagy a papírelakadás kockázatát. A visszatartó görgő feladata, hogy az adagolás során egyidejűleg csak egy lap kerüljön továbbításra, a köteg többi lapját pedig a papír haladásával ellenkező irányba forgással visszatartsa.

Gyors, megbízható és megfizethető A3-as kétoldalas szkenner

Az AD6090 szkenner 90 lap/perc (180 kép/perc) sebességű, kétoldalas lapolvasó, mely gyors, megbízható és megfizethető eszköz olyan vállalkozások számára, ahol műanyag személyi igazolványok, névjegykártyák, dokumentumok vagy más nehéz kártyalapok szkennelésére van szükség.

A visszatartó görgőt és a fejlett papíradagolási technológiákat ötvöző AD6090 szkenner a gyors sebesség és a kivételes megbízhatóság egyensúlyát teszi lehetővé a legkülönfélébb szkennelési helyzetekben.       

A magas, 600 dpi-s optikai felbontásnak és a fejlett képfeldolgozási technológiának köszönhetően biztos lehet benne, hogy a dokumentumok a legjobb képminőségben konvertálhatók. A beépített CIS (Contact Image Sensor) modullal és a LED-es megvilágítással az AD6090 szkennerek nem igényelnek felmelegedési időt.

 

Választható egyenes papírpálya

Az Avision AD6090 szkennerrel választhatunk akár egyenes papírpályát is, aminek használatával a dokumentumok egyenesen, a szkenner hátoldalán jönnek ki a beolvasás után.

Az egyenes papírpályának köszönhetően nemcsak rendkívül hosszú dokumentumokat (EKG diagramok, szeizmogramok stb. akár hat méterig), hanem borítékokat, vagy más rendkívül vastag (személyi igazolványokat, hitelkártyákat, jogosítványokat, vagy más dombornyomott kemény kártyákat) dokumentumokat is könnyedén beolvashatunk.

 

Precíziós papíradagolás

A visszatartó görgő növeli a papíradagolás megbízhatóságát az AD6090 szkennerekbe beépített fejlett papírvédelmi technológia pedig megvédi az értékes papírt a ráncosodástól vagy elszakadástól azáltal, hogy leállítja a szkennelési folyamatot, ha egy ferde oldalt észlel.

Hatékony szoftveralkalmazások

Az AD6090 szkenner TWAIN és ISIS illesztőprogramokkal érkezik, és a csomagban olyan hatékony szoftveralkalmazásokat tartalmaz, mint az Avision Button Manager, az AVScan és a PaperPort. A Button Manager segítségével egyetlen gombnyomással kereshető PDF-fájlokat hozhat létre, képeket szkennelhet és küldhet e-mail-, nyomtató- vagy felhőkiszolgálókra, mint például a Google DriveTM vagy az Evernote®. Az AVScan X és a PaperPort rendkívül hatékony képfeldolgozó és dokumentumkezelő szoftverek, amelyek segítenek hatékonyabban lebonyolítani a feladatokat.

Az AVISION Button Manager V2 egy olyan szoftver, amivel a hagyományos lépésről lépésre történő (szkennelési módok beállítása, beolvasás, alkalmazás megnyitása, mentés stb.) beolvasás egyetlen gombnyomással elvégezhető, így produktív munka is végezhető már vele.

A Button Manager V2 segítségével kilenc különböző profil közül választhatunk, melyekkel a beolvasás után a dokumentumok azonnal megoszthatók másokkal is, akár felhő alapú alkalmazásokról (Google Docs, SharePoint), akár FTP tárhelyről, vagy nyomtatóra, e-mailbe küldésről, vagy lokális beviteli rendszerről legyen szó. A Button Manager V2 gyors beviteli szoftverrel számos különböző fájltípus hozható létre, olyanok, mint a BMP, GIF, JPEG, OCR (only iScan), PDF, PDF Multipage, PNG, RTF, TIFF, TIFF Multipage, TXT, XPS, DOC, XLS, PPT, DOCX, XLSX, PPTX, vagy a HTML.

Az AVISION AvScan X egy olyan, a szkennerrel együtt alapáron érkező beviteli alkalmazás, amivel a dokumentumok szeparációjától kezdve a vonalkód felismerésen át az indexelésig, FTP tárhelyre feltöltésig számos feladatot elvégezhetünk.

A Nuance ScanSoft PaperPort SE 14 jóval több egy egyszerű szövegfelismerő (OCR) szoftvernél, hiszen a beszkennelt dokumentumok azonnali visszakereséséhez elegendő egy kulcsszót, vagy bármi más jellemzőt begépelnünk és a dokumentum azonnal rendelkezésünkre áll. A PaperPort SE 14 segítségével számláink, faxaink és más dokumentumaink könnyedén átláthatóvá, kezelhetővé, vagy akár Microsoft Office alkalmazásokba beilleszthetővé válnak.

Szkenner típusa: Kétoldalas lapadagolós dokumentum szkenner
   
Szkennelési technológia: CIS (Contact Image Sensor) szenzorokkal  
   
Minimális dokumentum méret: 50 mm x 65 mm
   
Maximális dokumentum méret: 308 mm x 432 mm
   
Papírpálya: Választhatóan „U” alakú, vagy egyenes
   
Dokumentumok vastagsága:

27 – 105 g/m2 között (U alakú papírpályával)

27 – 413 g/m2 között (Egyenes papírpályával)
   
Hosszú dokumentum mód: 300 dpi felbontás mellett: 6.096 mm
   
Felbontás (kimeneti): 75-1200 dpi
   
Felbontás (optikai): 600 dpi
   
Megvilágítás: Fehér LED sor (UV és IR mentes)
   
Kettős lapbehúzás ellenőrzése: Ultrahangos szenzorral
   
Beolvasási sebesség: 90 lap/perc, 180 kép/perc (A4, 300 dpi, színes)       
   
Beolvasási színmélység: 48 bit színes, 16 bit szürkeskálás
   
Kimeneti színmélység: 24 bit színes, 8 bit szürkeskálás, 1 bit fekete-fehér, MultiStream
   
Képfeldolgozás: Rácstalanítás (despeckle), Színkiejtés (tetszőleges színre), háttérszín homogenizálása, tükrözés, JPEG kompresszió, konfigurálható szövegkiemelés, Moiré eltávolítás, statikus, dinamikus küszöbszint (Threshold), automatikus lapméret felismerés, üres oldal kihagyása, automatikus szín felismerés, szöveg automatikus olvasható pozícióba forgatása, lyukasztás érzékelése/kitöltése, csíkok eltávolítása, automatikus vágás, automatikus kiegyenesítés.
   
Egydimenziós vonalkódok felismerése: Add-2, Add-5, Airline 2 of 5, Australian Post 4-State Code, BCD Matrix, Codabar, Code 128 (A,B,C), Code 2 of 5, Code 32, Code 39, Code 39 Extended, Code 93, Code 93 Extended, DataLogic 2 of 5, EAN 128 (GS1, UCC), EAN-13, EAN-8, GS1 DataBar, Industrial 2 of 5, Intelligent Mail (Code One), Interleaved 2 of 5, Inverted 2 of 5, ITF-14 / SCC-14, Matrix 2 of 5, Patch Codes, PostNet, Royal Mail (RM4SCC), UCC 128, UPC-A, UPC-E
   
Kétdimenziós vonalkódok felismerése: Aztec, DataMatrix, PDF 417, QR Code
   
Kimeneti fájlformátumok: BMP, PNG, GIF, JPEG, Single-Page PDF, Multi-Page PDF,
Multi-TIFF, TIFF, RTF, TXT, OCR (for iScan only), XPS,
DOC, XLS, PPT, DOCS, XLSX, PPTX, HTML
   
Lapadagoló (ADF): 150 lapos (A4, 80 g/m2)
   
Síkágy: Opcionális (külső, A4-es, vagy A3-as)
   
Dokumentum szeparáció: Üres lap, vonalkód, vagy patch kód alapján
   
Imprinter: Digitális
   
Interfész: USB 3.2
   
Mellékelt szoftverek: TWAIN / ISIS meghajtók, Avision AvScan, Button Manager V2, Nuance PaperPort SE 14
   
Tápfeszültség: 100-240 V / AC
   
Teljesítmény felvétel: 48 W (3,1 W alvó üzemmódban)
   
Méretek (magasság/szélesség/mélység): 198 x 460 x 310 mm (összecsukott tálcákkal)
   
Tömeg: 12 kg
   
Környezeti hőmérséklet (üzem alatt): 10-35 C°
   
Relatív páratartalom (üzem alatt): 10-80 % RH (páralecsapódás nélkül)
   
Napi terhelhetőség: 20.000 lap
   

 

Termékinfó
Kategóriák Méret szerint
A3 méret
Felhasználás szerint
Dokumentum szkennerek
Márka szerint
Avision
Cikkszám: AD6090
Márka: Avision
Kérdése van?
Bajkó Csaba
Bajkó Csaba
Üzletágvezető
csaba.bajko@terc.hu
+36 70 670 5200
Dobos Róbert
Dobos Róbert
Rendszermérnök
robert.dobos@terc.hu
+36 70 670 5197
Németh Balázs Sándor
Németh Balázs Sándor
Szerviztechnikus
s.balazs.nemeth@terc.hu
+36 30 464 1225
scrollUp