logo

Fujitsu ScanSnap SV600

Leírás

Egy új perspektíva a digitalizálásban

A Fujitsu (Ricoh) ScanSnap SV600 (PA03641-B301) nemcsak felsőkamerás A3-as könyvszkennerként használható, hanem minden olyan dokumentum digitalizálására alkalmas, melyek automata lapadagolóval nem feldolgozhatók. Ilyenek például a szárazpecséttel ellátott, nemzeti színű szalaggal összekötött közjegyzői okiratok, vagy spirálozott dokumentumok, jegyzetfüzetek. A ScanSnap SV600 automatikusan érzékeli a digitalizálandó könyv lapozását, így a feldolgozás jelentősen felgyorsítható.

289 000 Ft + Áfa
Rendelésre
 • Érdeklődjön
  Részletek
 • Utánvétel, Előre átutalás, Fizetés átvételkor üzletünkben
Kosárba
 • Termékleírás
 • Részletek
 • Működési jellemzők
 • Opciók
 • Felső kamerás szkenner egy gombos működéssel
 • Gyors beolvasás, 3 másodperc / A3 sebességgel
 • A legkülönfélébb dokumentumokhoz (könyvek, kötött dokumentumok, magazinok, névjegykártyák, képeslapok, stb.)
 • Egyszerre akár 10 dokumentum beolvasása, azok képének automatikus körbevágása, beforgatása, felismerése
 • Folyamatos szkennelés a lapozás érzékelésével
 • 3D Versatile Imaging technológia
 • Autófókuszos CCD kamera
 • 3 dimenziós könyvgörbület korrekció
 • UV és IR-mentes LED-es megvilágítás
 • Ujjak kitakarása
 • Rendkívül kis helyigény, könnyű mozgathatóság
 • Rack2-Filer Smart with Magic Desktop, Easy Book Creation, Adobe® Acrobat® Standard, ABBYY FineReader és más népszerű alkalmazásokkal csomagolva

PDF adatlap

Egy új perspektíva a digitalizálásban

A különböző típusú dokumentumok (könyvek, üzleti dokumentumok, magazinok, névjegykártyák, stb.) mostantól könnyedén digitalizálhatók az új 3D Versatile Imaging technológiának köszönhetően.

Az új Fujitsu ScanSnap SV600 szkennerben lévő 3D Versatile Imaging (VI) technológia gondoskodik arról, hogy a CCD kamera változtatható mélységélessége, fókusztávolsága és a LED-es megvilágítás mozgása szinkronizáltan működjön, ezáltal biztosítva azt, hogy a képminőség egyenletes és a legjobb minőségű legyen a digitalizált kép minden pontján. A technológiának köszönhetően kitűnő minőségben, torzításmentesen digitalizálhatók a névjegykártyáktól kezdve a dokumentumokon át, a magazinok és könyvek egyaránt.

Újságok, magazinok beolvasása A3 méretig – A digitalizáláshoz nincs szükség a magazinok, könyvek szétvágására, vagy újra kötésére.  Egyszerűen csak a szkennelési területre kell helyezni a dokumentumokat, könyveket, újságokat, névjegykártyákat és megnyomni a szkenneren a Scan gombot. A ScanSnap SV600 által beolvasható legnagyobb terület 432 x 300 mm (nagyobb mint A3), míg a dokumentumok, könyvek vastagsága pedig maximálisan 30 mm lehet.

Régi vagy sérülékeny dokumentumok beolvasása – Mivel a ScanSnap SV600 egyáltalán nem érintkezik fizikailag a digitalizálandó anyagokkal, ezért kiválóan alkalmas olyan dokumentumok (nem szétszedhető közjegyzői okiratok, magazinok, régi, szakadozott, vagy hiányos dokumentumok, könyvek, stb.) feldolgozásához, amik lapadagolóval egyáltalán nem kezelhetők.  Szintén fontos kiemelni, hogy a digitalizálás során a dokumentumokat, könyveket nem éri sem UV, sem IR sugárzás, így azok állagmegóvása a maximális mértékben biztosítható. 

Eszköz, amivel létrehozhatjuk és olvashatjuk a saját digitális könyveinket – A Fujitsu ScanSnap SV600 érzékeli a könyv lapozását, majd lapozást követően automatikusan beolvassa az aktuális oldalt, de lehetőség van ez mellett fix időzítés beállítására is.  A Rack2-Filer Smart és a Magic Desktop szoftverek általában csak a ScanSnap szkennerek Deluxe változataival érkeznek, azonban az SV600 esetében ez tartozék, ami az eszközt egy valódi „mindent tudó” modellé emeli.

A 3 dimenziós könyvhajlat-korrekció automatikusan korrigálja a kinyitott könyvek közepén lévő hajlott lapok / szövegek képét.

            

A Fujitsu ScanSnap SV600 a hagyományos módon nem szkennelhető, nem szétszedhető, nem kihajtható dokumentumok beolvasása mellett, alkalmas magazinok, füzetek, könyvek digitalizálására is. Az SV600 automatikusan érzékeli a dokumentumok, magazinok, könyvek méretét és ezek képét szintén automatikusan körbevágva, olvasati pozícióba forgatva jeleníti meg. A beolvasott képek ellenőrizhetők és korrigálhatók az előnézeti képben, azonban újra szkennelés nélkül, utólag is lehetőség van a nyers kép korrigálására, egészen addig, amíg nem véglegesítjük azokat.

Ujjak kitakarása

 

Könyvek, magazinok szkennelése esetén időnként előfordulhat, hogy a felhasználó ujjainak képe is beolvasásra kerül a könyv lapjaival együtt. A ScanSnap SV600 szoftverével ezért lehetőség van arra, hogy az ujjak képét a háttér színnel cserélje le.

Fordított szövegirány

 

Amennyiben arab, vagy kínai nyelvű könyvet digitalizálunk, úgy az SV600 szoftverével lehetőség van a fordított szövegirány beállítására is.

A lapozás érzékelésével felgyorsítható a feldolgozás

A ScanSnap SV600 a digitalizálás során automatikusan érzékeli a könyvek, magazinok lapozását, ezáltal a feldolgozás jelentősen felgyorsítható, hiszen a szkenner képes egy kinyitott könyv két oldalát akár 3 másodperc alatt is beolvasni.  

Képekből digitális könyvek könnyedén – Az új “Rack2-filer Smart” és “Easy Book Creation” funkciókkal könnyedén konvertálhatók a beolvasott könyvek virtuális könyvekké, melyeket elhelyezhetünk a szintén virtuális könyvespolcon.

Gyors és azonnal üzemkész – A ScanSnap SV600 bekapcsolás után azonnal üzemkész és egy A3 méretű dokumentum beolvasása sem tart tovább 3 másodpercnél.

A “Multiple Document Detection” funkcióval lehetőség van több dokumentum egyszerre történő beolvasására

A ScanSnap SV600 képes egyidejűleg több dokumentumot is felismerni és egyetlen beolvasással mindegyik képét automatikusan körbevágni, beforgatni, felismerni, stb. Ideális eszköz több névjegykártya, számla, recept, képeslap, stb. archiválásához. A szkennerrel egyidejűleg maximálisan 10 különböző dokumentumot digitalizálhatunk.

Szoftverekkel felvértezve

A Fujitsu ScanSnap SV600 megvásárlásával a felhasználó többet kap egy szkennernél. Minden ScanScnap SV600 mellé alapáron érkezik egy “Adobe® Acrobat® Standard” a PDF dokumentumok létrehozásához és szerkesztéséhez, valamint egy névjegykártyák digitalizálásához, felismeréséhez és feldolgozásához használható CardMinder szoftver is. Szintén tartozék az ABBYY FineReader for ScanSnap szövegfelismerő szoftver, amivel a szkennelt dokumentumok Word, Excel, PowerPoint, vagy kereshető PDF formátumúra alakíthatók át. A digitalizált PDF dokumentumokhoz kulcsszavakat adhatunk hozzá, majd azok alapján azok könnyedén visszakereshetővé válnak.

Lehetőség van ezen felül a napjaink legnépszerűbb felhő alapú fájlmegosztó alkalmazásaiba (Scan to Dropbox, Scan to Google Docs, Evernote, SugarSync, Scan to SharePoint, Scan to Salesforce Chatter), valamint mobil eszközökre (okos telefon, táblagép) történő szkennelésére is, aminek alapján elmondható, hogy a ScanSnap SV600 egy rendkívül jól felkészített eszköz.

Szerzői jogok: Felhívjuk figyelmét arra, hogy az eszköz által előállított elektronikus adatokat annak tartalmától, keletkezési idejétől függően, szellemi tulajdonra vonatkozó jogszabályok, szerzői jogi törvények védhetik. Kérjük ezek betartását az eszköz használatával elektronikusan előállított adatok felhasználása során.

Szkenner típusa:

Felsőkamerás (nem érintkezik a dokumentummal)

Szkennelési technológia:

CCD kamera (automatikus fókusz és mélységélesség)

Fényforrás:

Fehér LED lámpákkal

Felbontás (kimeneti):

150-1200 dpi

Beolvasási mód:

1 bit fekete-fehér, 8 bit szürkeskálás, 24 bit színes

Beolvasási sebesség:

3 másodperc / A3 (300 dpi színes / 600 dpi fekete-fehér)

Képfeldolgozási funkciók:

Automatikus méret felismerés, automatikus vágás, automatikus kiegyenesítés szöveg alapján, automatikus elfogatás, több dokumentum észlelése és egyidejű beolvasása, automatikus színfelismerés

Könyvdigitalizálási funkciók:

3D könyvgörbület korrekció, ujjak kitakarása, fordított szövegirány beállítása, könyvlapozás érzékelése

Minimális dokumentum méret:

25,4 mm x 25,4 mm

Maximális dokumentum méret:

432 mm x 300 mm

Dokumentumok vastagsága:

Maximum 30 mm

Interfész:

USB 2.0

Szoftverek (alapárban):

ScanSnap Manager, ScanSnap Organizer, CardMinder, ABBYY FineReader for ScanSnap, Scan to SharePoint, Adobe Acrobat Standard, Scan to Dropbox, Scan to Google Drive, Scan to mobile, Rack2-Filer Smart with Magic Desktop, Evernote

Tápfeszültség:

100-240 V (50-60 Hz)

Teljesítmény felvétel:

20 W (működés közben), Energy star üzemmód: 2.6 W

Méretek:

(magasság/szélesség/mélység)

383 mm / 210 mm / 156 mm

 

Tömeg:

3,0 kg

Környezeti hőmérséklet:

5-35 Celsius

Relatív páratartalom:

20-80% páralecsapódás nélkül

Fekete asztallap ScanSnap SV600 szkennerhez

A Fujitsu ScanSnap SV600 szkennerhez mellékelt fekete lap (erre tesszük a dokumentumokat, névjegykártyákat, magazinokat) egy idő után elhasználódhat és cserére szorulhat. A szkennerhez ez opcionálisan rendelhető kopóanyag.

Hálózati kiegészítő

A Fujitsu ScanSnap SV600 Deluxe szkenner USB 2.0 interfésszel csatlakozik az őt vezérlő számítógéphez. Amennyiben szeretné a szkennert Ethernet hálózaton keresztül másokkal is megosztani, úgy erre is van lehetőség a SILEX USB eszköz szerverek segítségével. A Fujitsu ScanSnap SV600 Deluxe szkennerhez a SILEX DS-510, hálózati kiegészítőt javasoljuk.

Termékinfó
Kategóriák Dokumentum szkennerek
Felhasználás szerint
Fujitsu
Márka szerint
Méret szerint
A3 méret
Ricoh
Könyvszkennerek
Cikkszám: SV600
Méret: 383 mm / 210 mm / 156 mm
Márka: Fujitsu
Kérdése van?
Bajkó Csaba
Bajkó Csaba
Szkenner értékesítési tanácsadó
csaba.bajko@terc.hu
+36 70 670 5200
Dobos Róbert
Dobos Róbert
Rendszermérnök
robert.dobos@terc.hu
+36 70 670 5197
Németh Balázs Sándor
Németh Balázs Sándor
Szerviztechnikus
s.balazs.nemeth@terc.hu
+36 30 464 1225
scrollUp