logo

SILEX DS-700

Leírás

A SILEX DS-700 (E1598) szerverrel az USB eszköz hálózatra csatlakoztatásával megnő az áthidalható távolság (akár több száz méter is lehet)

Hálózaton az USB eszközt (pl: szkennert) több felhasználó is eléri és használhatja

Berendezések elérése akár két különböző hálózatról

USB 3.0 Super Speed interfész

USB eszköz csatlakoztatásának korlátozása jelszó használatával

700 Mbit/sec adatátviteli sebesség

IPv6 (Internet protokoll új verziója) támogatás

Minimális befektetéssel jelentősen megnöveli az iroda hatékonyságát

Japán minőségi termékek, melyek telepítése és használata is rendkívül egyszerű

73 000 Ft + Áfa
Rendelésre
  • Érdeklődjön
    Részletek
  • Utánvétel, Előre átutalás, Fizetés átvételkor üzletünkben
Kosárba
  • Termékleírás
  • Részletek
  • Működési jellemzők

Gondolt már arra, hogy számos eszköz (szkennerek, nyomtatók, CD/DVD meghajtók, stb.) amik nem rendelkeznek hálózati interfésszel, kihasználatlanok maradnak, ha az a munkatárs, akinek a számítógépére csatlakoztatva és telepítve van az eszköz, épp szabadságon, táppénzen, külföldön van?

Ha pedig egy eszköz a hálózati megoszthatóság hiányában kihasználatlan marad, az veszteség a cég számára. Ezt hivatott kiküszöbölni az immár hetedik generációs SILEX DS-700 eszköz szerver, amivel szinte bármilyen USB interfésszel rendelkező eszköz (nyomtatók, szkennerek, web kamerák, digitális kamerák, külső CD/DVD meghajtók, külső merevlemezek, kártyaolvasók, stb.) a hálózaton másokkal is megoszthatóvá válnak. Ezáltal a működési költségek csökkenthetők, hiszen egy eszközt a hálózaton keresztül többen is használhatnak, így a megtérülési határidő jelentősen csökkenthető.

 

PDF adatlap

A SILEX DS-700 egy kiemelkedő teljesítménnyel rendelkező szerver USB eszközök hálózatba illesztéséhez. A SILEX Technology által kifejlesztett USB Virtual Link technológiának köszönhetően bármilyen USB eszköz könnyedén hálózatba köthető. Szkennerek, nyomtatók, MFP-k, merevlemezek, kártyaolvasók, kamerák, stb. ugyanúgy használhatók a hálózaton a DS-700 segítségével, mintha azok közvetlenül a számítógépre lennének csatlakoztatva. A hálózatba kötött USB eszközhöz több felhasználó is hozzáférhet egymást követően, akkor is, ha a csatlakoztatott eszköz távolabb található.

A Gigabit Ethernet technológia és a beépített nagyteljesítményű processzor együtt biztosítják azt, hogy az DS-700 villámgyorsan továbbítja az adatokat a hálózaton, ami különösen fontos a dokumentum szkennerek és a merevlemezek esetén. Természetesen a SILEX DS-700 nemcsak szkennerekkel használható, hanem hang- és képeszközök is ugyanúgy támogatottak a nagy sávszélességet, egyidejű adatfolyamot igénylő üzemmódban.

A SILEX DS-700 saját 220 voltos adapterrel rendelkezik, amennyiben a szerver huzamosabb ideig nincsen használva, úgy az USB interfész tápellátását energiatakarékos alvó üzemmódra kapcsolja. Természetesen amint a csatlakoztatott USB eszközre ismét szükség van, úgy a szerver az alvó üzemmódból automatikusan normál üzemre kapcsol.

 A SILEX DS-700 egy nyomtató szerver is egyben, mely támogatja a GDI (Microsoft által fejlesztett Graphics Device Interface) nyomtatókat és az alapértelmezett nyomtatási protokollokat (LPR/IPP és RAW) a hagyományos TCP/IP nyomtatóporton keresztül.

A SILEX által kifejlesztett SX-Virtual Link szoftver automatikusan detektálja a hálózaton lévő USB eszközöket és USB szervereket, így a lokálisan csatlakoztatott eszköz könnyedén megosztható a hálózaton.

 

Aszinkron adatátvitel támogatása

Az aszinkron adatátvitelt használó eszközök (mint például USB webkamerák, USB hangszórók) hálózathoz csatlakoztatása sem jelent problémát a SILEX DS-700 alkalmazásával.

 

Könnyű telepítés, egyszerű konfigurálás

A DS-700 konfigurálása egyszerű és gyors a "Device Server Setup" segédprogram, az integrált konfigurációs weboldal vagy az AMC Manager® segítségével.

 

Berendezések megosztása akár két külön hálózatról

A hálózatban telepített irodai berendezések most csatlakozhatnak egy másik hálózathoz, így két hálózat továbbra is elszigetelt marad. A DS-700 képes átalakítani a berendezés USB interfészét hálózati interfésszé.

 

 

Modell: DS-700
   
Cikkszám: E1598
   
Rendeltetés: Nagyteljesítményű USB eszköz szerver
   
Hálózati interfész: 10 Base-T/100, Base-TX/1000, Base T (automatikus detektálással)
   
Hálózati protokoll: TCP/IP
   
Eszköz interfész: 1 db USB 3.0 (type A) 1 db USB 2.0 (type A)
   
Támogatott Internet protokollok: IPv4 / IPv6
   
Adatátviteli sebesség: 700 Mbit/sec
   
Print szerver: Beépítve (TCP/IP nyomtatás: LPR/IPP/RAW)
   
Csatlakoztatható eszközök: Szkenner, Nyomtató, MFP, Hardware kulcs, Merevlemez, USB hangszóró, web kamera, digitális kamera, MP3 lejátszó, CD/DVD/Zip meghajtók, kártyaolvasók, USB LCD monitor, USB hangkártya, stb.
   
Támogatott operációs rendszerek: Windows 11, Windows 10 (32/64 Bit), Windows 8/8.1 (32/64 Bit), Windows 7 (32/64 Bit), Windows Server 2019/2016/2012/2008
   
Támogatott szoftverek: SX Virtual Link, Device Server Setup, AMC Manager
   
Illetéktelen USB eszköz kapcsolódása: Jelszó védelemmel
   
Méretek (magasság/szélesség/mélység): 27 x 110 x 109 mm
   
Tömeg: 130 gramm (külső tápegység nélkül)
   
Tanúsítványok: VCCI Class B, FCC Class B, CE Class B, Rohs
   
Tápfeszültség: 220 V / AC, 50/60 Hz (külső tápegységgel)
   
Fogyasztás: 4,2 W 
   
Csomag tartalma: DS-700 szerver, tápegység, leírások
   
   

 

Termékinfó
Kategóriák Hálózati eszközök
Márka szerint
SILEX
Cikkszám: DS-700
Márka: SILEX
Kérdése van?
Bajkó Csaba
Bajkó Csaba
Üzletágvezető
csaba.bajko@terc.hu
+36 70 670 5200
Dobos Róbert
Dobos Róbert
Rendszermérnök
robert.dobos@terc.hu
+36 70 670 5197
Németh Balázs Sándor
Németh Balázs Sándor
Szerviztechnikus
s.balazs.nemeth@terc.hu
+36 30 464 1225
scrollUp