logo

Segítünk választani!

Hogyan válasszak új nyomtatót?

Amikor vásárlás előtt állunk, sokszor nem tudjuk eldönteni a több típus közül, melyik nyomtató lenne számunkra a legjobb .

Több szempontot kell mérlegelni, egyik fontos tényező az ár, de aki hosszú távra keres megoldást, nemcsak ezt veszi figyelembe. A nyomtatás sebessége az egyik, amit mindig megnézünk a paraméterek között: ma már a korszerű készülékek 30 másodperc alatt ki tudnak nyomtatni egy A1-es tervet, de ha ezt sok-sok kattintgatás, hosszú percek előzik meg, nem teszi jobbá a helyzetünket.  A cél, hogy minél egyszerűbben, és gyorsabban lehessen a nyomtatóra küldeni a munkát.

Minél egyszerűbben lehessen kezelni, szinte bárhonnan

Mivel többféle módon dolgozunk, máshogy szeretnénk a nyomtatót is használni: valaki más-más méretben nyomtatna, vagy egyáltalán nem is az irodában van és fontos, hogy mire például odaér, ki legyen nyomtatva a terv, akár egy taxiban ülve, a telefonról indítva azt. 

Lehetséges?

A HP DesignJet új sorozatával igen!  A HP fejlesztőinek pontosan ez volt a célja, hogy  könnyen kezelhető, távolról is vezérelhető nyomtatókat alkosson. Az új DesignJet T200, T600 és Studio Printer sorozattal bármilyen csatlakoztatott eszközről nyomtathatunk, vagy akár távolról is: mobil telefonunk segítségével. Ez az új és rugalmas munkastílus sok új megrendelést hozhat, hiszen a profizmusunkat látják majd leendő partnereink: gyorsak, hatékonyak vagyunk. 

 

Az alábbi modellek közül választhat:

A már jól ismert HP Designjet T120/T125/130 modelljeit váltotta a T200 sorozat, hasonlóan 24 hüvelyk méretben.

A DesignJet T520/T525/T530 24 és 36 hüvelykes nyomtatók utódja a T600 sorozat annak minden előnyével.

Extra dizájn, modern megjelenés: ez a Studio Printer sorozat!

Ma már a tervező irodák a szakmaiságon és a funkcionalitáson kívül nagy hangsúlyt fektetnek az esztétikai megjelenésre is: nem mindegy, milyen környezetben tárgyalunk, dolgozunk partnereinkkel, hisz ez egyben az egyéniségünket, cégünket is tükrözi!  A Studio Printer sorozat nyomtatói tökéletesen illeszkednek a modern terekbe, a fából és acélból készült felületek pedig egyedi megjelenést kölcsönöznek irodánknak. Kétféle dizájnnal készül: Wood és Steel kivitelben, valamint 24 és 36 hüvelyk méretben érhető el.

 

HP DesignJet 200

HP DesignJet 600

HP DesignJet Studio

HP DesignJet T230 24in

HP DesignJet T250  24in

HP DesignJet T630 24in

HP DesignJet T630 36in

HP DesignJet T650 24in

HP DesignJet T650 36in

HP DesignJet Studio Wood 24in

HP DesignJet Studio Wood 36in

HP DesignJet Studio Steel 24in

HP DesignJet Studio Steel 36in

Választását szeretnénk megkönnyíteni, amelyhez részletes információkat ebben a kiadványunkban talál.

További segítségért keresse CAD stúdiónkat bizalommal!

Kapcsolat:

Dubois Andrea

Plotter termékfelelős

 andrea.dubois@terc.hu
 06 (1) 422-2571
 06 (20) 432-0702

 

 

 

scrollUp