logo

TERC-ETALON hírek 2021/2

Átköltöztünk!

 

2021.03.22.-én reggel 9 órakor sikeresen befejeződött a TERC-ETALON programrendszer és adatbázis állomány átköltöztetése az új szerverünkre, melynek köszönhetően, a felhasznált legfrissebb komponensekkel tudjuk biztosítani a programrendszerünk iránt folyamatosan bővülő igények kiszolgálását.

A rendelkezésre álló kapacitások bővíthetősége egy jövőbe tekintő lépés, mely a folyamatosan fejlődő TERC-ETALON költségvetés-készítő és kiíró programrendszer leendő moduljaihoz is hátteret nyújt.

Bízunk benne, hogy a rendszer használata során nem tapasztaltak különösebb problémát, de kérjük Önöket, ha bármilyen (nem pozitív) változással találkoznak, jelezzék felünk telefonon vagy e-mailben az etalon@terc.hu címre. Műszaki ügyfélszolgálati elérhetőségeink: 06/20-401-5434, 06/20-432-0107, 06/70-670-5195

 

Adattárfrissítés!

 

A frissítés 2021. április 1.-től minden felhasználóknak már a programon belül elérhető.

Előző negyedéves frissítésben megjelent újdonságokról szóló cikkünk: https://www.terc.hu/cikk/terc-vip-20211

 

 

 

Kérdőív

 

2021. első két hónapjában a programrendszeren belül felhasználóinkat egy rövid kérdőív kitöltésére kértük fel, ahol a program jelenlegi szolgáltatásaival való elégedettségre voltunk főként kíváncsiak. Másrészt a tervezett fejlesztések rangsorolásában kértük ki partnereink véleményét, illetve az építő jellegű segítségüket a következő fejlesztések kidolgozásában.

Nagy örömünkre csaknem 260 db értékelhető kitöltés érkezett be rendszerünkbe, melyek feldolgozását kollégáink már megkezdték. A szövegesen megadott kérdések, hiányosságok leírásában több esetben találkoztunk olyan esetekkel, melyeket a programban jelenleg is meg lehet oldani. Az ezekre kidolgozott válaszainkat a programon belüli Súgó-GYIK felületén hamarosan olvashatják. Az új, megvalósítandó igények pedig a következő negyedéves fejlesztési tervbe épülnek be.

 

A kérdőívben felhasználóink segítségét kértük még mintaköltségvetések és komplex tételek összeállításához is. Akik a felületen megadták elérhetőségüket, velük szintén hamarosan felvesszük levélben a kapcsolatot a feldolgozható anyagokkal kapcsolatban.

Ismételten megköszönjük együttműködésüket és építő segítségüket, bízunk benne, hogy a következő fejlesztések is még inkább segíteni, gyorsítani, egyszerűsíteni fogják az Önök munkáját.

Előző (2018-as) kérdőívünk eredményeit és kiértékelését itt olvashatják részletesen: https://www.terc.hu/oldal/terc-etalon-kerdoiv-kiertekeles-2020

scrollUp