logo

TERC V.I.P. 2021/2

A TERC V.I.P. programrendszer megújulásának második lépésként az Ügyfélszolgálat menü átdolgozására került sor és készült sok felhasználást segítő újabb apró változás is.

 

A 2021/2. negyedéves ÖN adattár betöltésével egyidejűleg felhasználóink a következő újdonságokkal találkozhatnak a program legfrissebb változatában:

Ügyfélszolgálat ablak

A költségvetés-készítő alapablakában elérhető Ügyfélszolgálat modulban számos fontos információt érhetünk el a programunkkal, hardverkulcsunkkal kapcsolatba, illetve itt frissíthető a legújabb verzióra a legegyszerűbben a rendszer.

  • Frissítés - választásával már a rendszer automatikusan végre fogja hajtani a legfrissebb programrendszer és adattár letöltését és telepítését.

  • Menüszerkezet - megújításával egyszerűbben átláthatók a funkciók és elérhetők a különböző segítségek.

Költségvetés kezelő beállítása

  • Régi ablakok visszaállítása - A Nézet menüben elérhető a fejlesztések során létrehozott és bevezetésre került új ablakok megjelenésének visszaállítása/újra beállítása.
  • Ikonok testre szabása - Az Eszközök - Beállítások - Képernyő méretezés menüben elérhető a programverzióhoz használatos ikonok megjelenítése, vagy akár egyedi beállítása is.
  • radék kiválasztása - a záradékadatok megadása ablakból is elérhető ennek módosítása, így nem kell az alapadatok beállítását újra megnyitni.

Nyomtatási beállítások.

  • Megjegyzés megadása - a tételhez ÖN azonosság feloldása nélkül lehetőség van tétel után nyomtatható megjegyzést megadni, ebben az esetben a mennyiség sora alá kerül a megjegyzés.
  • ÉNGY és ÖN tételszám nyomtatása egyben - eddig a nyomtatási kimeneteknél csak külön-külön volt megadható a tételszám formátum használata.
  • Árazatlan kölségvetés nyomtatása egyben - eddig az összesítő és a tételfelsorolások csak külön-külön voltak nyomtathatók. (hamarosan ez a funkció elérhető lesz az excel export során is ;))

 


Bízunk benne, hogy az újdonságok bevezetése megkönnyíti mindennapos munkájukat.
A módosítások ezzel még nem értek véget, következő negyedéves célunk a teljes felhasználói felület megjelenésének, ikonjainak átdolgozása.

A frissítés 2021. április 1.-től az arra jogosult felhasználóknak már a programon belül elérhető. A frissítés menete

Kérjük mondják el véleményüket az újdonságokkal kapcsolatban, illetve a fejlesztéseket segítő ötleteiket, meglátásaikat is szívesen fogadjuk a terc@terc.hu e-mail címen.

Előző negyedéves frissítésben megjelent újdonságokról szóló cikkünk: https://www.terc.hu/cikk/terc-vip-20211

scrollUp