logo

Exploring construction

Könyv az angol nyelvű szakmai fogalmak, kifejezések elsajátításához, és az építőipari kommunikációs formák angol nyelvű alkalmazásához.
4 500 Ft
Raktáron
Kosárba
Leírás

A könyv fejezetei különböző feladatokba építve ismertetik az épületszerkezetek, technológiai folyamatok, építőanyagok, eszközök, szerszámok angol megnevezéseit. Ezzel párhuzamosan mutatja be az egyes munkafolyamatoknál gyakran előforduló kérdéstípusok, válaszok, munkautasítások angol nyelvű alkalmazásait.
A feladatokban az építőiparban elterjedt kommunikációs szituációk találhatóak; építési anyagok rendelése, elvégzendő feladatok rövid ismertetése vagy az építés közbeni egyszerű párbeszédek, amelyek a mindennapi építési gyakorlatból vett példák. Külön hangsúlyt kapott az e-mailekben történő angol nyelvű kommunikáció.

Az újonnan megjelenő szakmai kifejezéseket közvetlenül az adott feladatnál összegyűjtve és szövegdobozokba rendezve is feltünteti. Nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a különböző szakmai kifejezéseknek az angol építőipari gyakorlatban legelterjedtebb, egyértelmű formáját mutassa be.

Könyvinfó
Kategóriák Építőipar
Tankönyv
ISBN: 978 6155 720 79 6
Méret: B/5
Oldalak száma: 144
Kiadó: Szega Books
Kiadás éve: 2024
Könyv nyelve: magyar, angol
Kötészet: kartonált, ragasztókötött
Kérdése van?
Bernáth Klára
Bernáth Klára
Könyvesboltvezető
konyvrendeles@terc.hu
+36 70 670 5194
Mások ezt is megvásárolták...
scrollUp