logo

Avision AD5800

Leírás

Gyors, belépő szintű A3-as dokumentumszkenner.

Az Avision AD5800 (DT-2301B) egy olyan belépő szintű A3-as kétoldalas dokumentumszkenner, ami 100 lapos automata lapadagolóval és beépített A3-as síkággyal egyaránt rendelkezik.

Az AD5800 szkenner (000-1136-02G) automata lapadagolójába 100 lapot helyezhetünk, a szkenner valós időben egyszerre olvassa a dokumentumok mindkét oldalát, így percenként 160 oldal (80 lap/perc) digitalizálására alkalmas.

 

679 600 Ft + Áfa
Előrendelhető
 • 1-2 héten belül
  Részletek
 • Utánvétel, Előre átutalás, Fizetés átvételkor üzletünkben
Kosárba
 • Termékleírás
 • Részletek
 • Működési jellemzők
 • Opciók

Gyors, A3-as kétoldalas szkenner

 • 80 lap/perc (160 kép/perc) beolvasási sebesség (A4, 300 dpi)
 • 600 dpi optikai felbontással
 • Síkágyas színes szkennelés A3-as méretig
 • Állománykímélő fehér LED-es megvilágítás
 • Több kép automatikus vágása (multi crop) egyetlen beolvasással
 • Automatikus fényerő / kontraszt beállítások
 • 100 lapos automata lapadagoló
 • Beépített A3-as síkágy a kivételes dokumentumokhoz
 • TWAIN és ISIS meghajtók

 

PDF adatlap

Könnyű, könnyen használható

      Az AD5800 az Avision rendkívül könnyen használható A3-as, automata lapadagolóval ellátott síkágyas dokumentum szkennere. A CIS (Contact Image Sensor) technológiának köszönhetően a szkenner sokkal karcsúbb és könnyebb, mint a CCD kamerákkal működő társai. A szkennerrel könnyedén digitalizálhatunk spirálozott dokumentumokat, füzeteket, magazinokat, fényképeket vagy más dokumentumokat A3-as méretig, mindezt kiváló színhűséggel.

 

Gyors kétoldalas beolvasás

      Az AD5800 szkenner nemcsak beépített síkággyal, hanem automata lapadagolóval is rendelkezik, melyen keresztül 80 lap/perces (160 kép/perc) sebességgel tudjuk digitalizálni a dokumentumokat. Az automata lapadagoló használatával lehetőség van hosszú (több mint 6 méterig) dokumentumok digitalizálására is.

 

Több kép automatikus vágása (multi crop) egyetlen beolvasással

 

 

Időt és munkát lehet megtakarítani azzal, hogy az AVISION AD5800 szkennerre egyidejűleg akár több dokumentumot (katalóguscédulák, névjegykártyák, képeslapok stb.) is helyezhetünk, ugyanis a szkenner ezeket képes egy beolvasással digitalizálni oly módon, hogy mindegyik dokumentum képét automatikusan egyenesbe forgatja és automatikusan körbevágja.

Állománykímélő LED-es megvilágítás

      Az AVISION AD5800 a hagyományos fénycsövek helyett fehér LED-es lámpákkal világítja meg a dokumentumokat, így a beolvasás során nem éri sem UV, sem IR sugárzás, ami esetleg károsítaná azokat. A LED-es megvilágításnak köszönhetően a szkenner bekapcsolás után azonnal üzemkész, valamint a fogyasztása is alacsonyabb.

 

Szoftverekkel támogatott feldolgozás

Az AVISION AD5800 szkenner megvásárlásával a felhasználó jóval többet kap egy egyszerű síkágyas szkennernél. A szkenner túl azon, hogy a könyveket azonnal digitalizálni, majd másokkal megosztani lehet vele, alapáron tartalmaz egy csomó rendkívül hatékony szoftvert is, amivel a hétköznapi munka jelentősen felgyorsítható. A szkennerhez nemcsak TWAIN, hanem ISIS meghajtó is érkezik, így a könyvtár-informatikai rendszerek mellett dokumentum feldolgozó rendszerekhez is használható.

Az AVISION Button Manager V2 egy olyan szoftver, amivel a hagyományos lépésről lépésre történő (szkennelési módok beállítása, beolvasás, alkalmazás megnyitása, mentés, stb.) beolvasás egyetlen gombnyomással elvégezhető, így produktív munka is végezhető már vele.

 

 

A Button Manager V2 segítségével kilenc különböző profil közül választhatunk, melyekkel a beolvasás után a dokumentumok azonnal megoszthatók másokkal is, akár felhő alapú alkalmazásokról (Google Docs, SharePoint), akár FTP tárhelyről, vagy nyomtatóra, e-mailbe küldésről, vagy lokális beviteli rendszerről legyen szó. A Button Manager V2 gyors beviteli szoftverrel számos különböző fájltípus hozható létre, olyanok, mint a BMP, GIF, JPEG, OCR (only iScan), PDF, PDF Multipage, PNG, RTF, TIFF, TIFF Multipage, TXT, XPS, DOC, XLS, PPT, DOCX, XLSX, PPTX, vagy a HTML.

Az AVISION AvScan egy olyan, a szkennerrel együtt alapáron érkező beviteli alkalmazás, amivel a dokumentumok szeparációjától kezdve a vonalkód felismerésen át az indexelésig, FTP tárhelyre feltöltésig számos feladatot elvégezhetünk.

A Nuance PaperPort SE 14 jóval több egy egyszerű szövegfelismerő (OCR) szoftvernél, hiszen a beszkennelt dokumentumok azonnali visszakereséséhez elegendő egy kulcsszót, vagy bármi más jellemzőt begépelnünk és a dokumentum azonnal rendelkezésünkre áll. A PaperPort SE 14 segítségével számláink, faxaink és más dokumentumaink könnyedén átláthatóvá, kezelhetővé, vagy akár Microsoft Office alkalmazásokba beilleszthetővé válnak.

   
Szkenner típusa: Kétoldalas lapadagolós és síkágyas dokumentum szkenner
   
Szkennelési technológia: CIS (Contact Image Sensor)
   
Aktív szkennelési terület: 297 mm x 420 mm (DIN A3)
   
Lapadagoló kapacitása: 100 lap (80 g/m2)
   
Dokumentumok vastagsága: 60 – 105 g/m2 között
   
Hosszú dokumentum mód: 200 dpi felbontás mellett: 6.096 mm
   
Felbontás (kimeneti): 75-1200 dpi
   
Felbontás (optikai): 600 dpi
   
Megvilágítás: Fehér LED sor (UV és IR mentes)
   
Kettős lapbehúzás ellenőrzése: Ultrahangos szenzorral
   
Beolvasási sebesség (ADF): 80 lap/perc, 160 kép/perc (A4, színes, 300 dpi)
   
Beolvasási sebesség (Síkágy): 2,8 másodperc (300 dpi, fekete-fehér, szürkeskálás, színes)
   
Beolvasási színmélység: 48 bit színes, 16 bit szürkeskálás
   
Kimeneti színmélység: 24 bit színes, 8 bit szürkeskálás, 1 bit fekete-fehér, MultiStream
   
Képfeldolgozás: Rácstalanítás (despeckle), Színkiejtés (tetszőleges színre), háttérszín homogenizálása, tükrözés, JPEG kompresszió, konfigurálható szövegkiemelés, Moiré eltávolítás, statikus, dinamikus küszöbszint (Threshold), automatikus lapméret felismerés, üres oldal kihagyása, automatikus szín felismerés, szöveg automatikus olvasható pozícióba forgatása, lyukasztás érzékelése/kitöltése, csíkok eltávolítása, automatikus vágás, automatikus kiegyenesítés.
   
Egydimenziós vonalkódok felismerése:                   Add-2, Add-5, Airline 2 of 5, Australian Post 4-State Code, BCD Matrix, Codabar, Code 128 (A,B,C), Code 2 of 5, Code 32, Code 39, Code 39 Extended, Code 93, Code 93 Extended, DataLogic 2 of 5, EAN 128 (GS1, UCC), EAN-13, EAN-8, GS1 DataBar, Industrial 2 of 5, Intelligent Mail (Code One), Interleaved 2 of 5, Inverted 2 of 5, ITF-14 / SCC-14, Matrix 2 of 5, Patch Codes, PostNet, Royal Mail (RM4SCC), UCC 128, UPC-A, UPC-E
   
Kétdimenziós vonalkódok felismerése: Aztec, DataMatrix, PDF 417, QR Code
   
Kimeneti fájlformátumok: BMP, PNG, GIF, JPEG, Single-Page PDF, Multi-Page PDF,
Multi-TIFF, TIFF, RTF, TXT, OCR (for iScan only), XPS,
DOC, XLS, PPT, DOCS, XLSX, PPTX, HTML
   
Dokumentum szeparáció: Üres lap, vonalkód, vagy patch kód alapján
   
Imprinter: Digitális
   
Interfész: USB 3.2 (USB 2.0/1.1 kompatibilis)
   
Mellékelt szoftverek: TWAIN / ISIS meghajtók, Avision AvScan, Button Manager V2, PaperPort SE 14
   
Tápfeszültség: 100-240 V / AC
   
Teljesítmény felvétel: 50 W (kevesebb, mint 3W alvó üzemmódban)
   
Méretek (magasság/szélesség/mélység): 192 x 585 x 499 mm
   
Tömeg: 11,7 kg
   
Környezeti hőmérséklet (üzem alatt):                      10-35 C°
   
Relatív páratartalom (üzem alatt): 10-85 % RH (páralecsapódás nélkül)
   
Napi terhelhetőség: 3.000 lap

 

Kapcsolódó termékek

ST1 szkenner tisztítókészlet

Speciális tisztítófolyadékokat, tisztítókendőket tartalmazó készlet. A szkenner gumigörgőinek rendszeres tisztítását csak ezekkel a speciális folyadékokkal javasolt elvégezni. (más folyadékkal a görgők felpuhulhatnak, vagy kikeményedhetnek) A teljes tisztító készlet tartalma: 250 ml gumitisztító folyadék, 250 ml üvegtisztító folyadék, törlőkendők, tisztítópálcák, sűrített levegő spray.

 

Hálózati kiegészítő

Az AVISION AD5800 szkenner USB interfésszel csatlakozik az őt vezérlő számítógéphez. Amennyiben szeretné a szkennert Ethernet hálózaton keresztül másokkal is megosztani, úgy erre is van lehetőség a SILEX USB eszköz szerverek segítségével. Az AVISION AD5800 szkennerhez a SILEX SX-510 hálózati kiegészítőt javasoljuk.

Termékinfó
Kategóriák A3 méret
Dokumentum szkennerek
Munkacsoportos szkennerek
Síkágyas szkennerek
Avision
Cikkszám: AD5800
Márka: Avision
Kérdése van?
Bajkó Csaba
Bajkó Csaba
Üzletágvezető
csaba.bajko@terc.hu
+36 70 670 5200
Dobos Róbert
Dobos Róbert
Rendszermérnök
robert.dobos@terc.hu
+36 70 670 5197
Németh Balázs Sándor
Németh Balázs Sándor
Szerviztechnikus
s.balazs.nemeth@terc.hu
+36 30 464 1225
scrollUp