logo

Avision FB10

Leírás

Vékony, gyors, megbízható

Az Avision FB10 egy olyan A4-es síkágyas dokumentumszkenner (BF-1606B), mely otthoni, kis irodai felhasználásra készült. Az Avision FB10 (000-0870-02G) szkenner nem igényel külső tápegységet, az USB interfészre csatlakoztatás után azonnal használható. A síkágy fedelét 47 mm magasra fel lehet emelni, így vastagabb dokumentumok is könnyedén digitalizálhatók vele.

47 400 Ft + Áfa
Rendelésre
 • Érdeklődjön
  Részletek
 • Utánvétel, Előre átutalás, Fizetés átvételkor üzletünkben
Kosárba
 • Termékleírás
 • Részletek
 • Működési jellemzők
 • Opciók

Vékony A4-es szkenner vastag dokumentumokhoz

 • 47 mm maximális dokumentum vastagság
 • 4800 dpi felbontással
 • Síkágyas színes szkennelés A4-as méretig
 • Állománykímélő fehér LED-es megvilágítás
 • Több kép automatikus vágása (multi crop) egyetlen beolvasással
 • Automatikus fényerő / kontraszt beállítások
 • Nem igényel külső tápegységet

 

PDF adatlap

Könnyű, könnyen használható

      Az FB10 az Avision rendkívül könnyen használható A4-es, síkágyas dokumentum szkennere. A CIS (Contact Image Sensor) technológiának köszönhetően a szkenner sokkal karcsúbb és könnyebb, mint a CCD kamerákkal működő társai. A szkennerrel könnyedén digitalizálhatunk spirálozott dokumentumokat, füzeteket, magazinokat, fényképeket vagy más dokumentumokat A4-as méretig, mindezt kiváló színhűséggel.

Vastag dokumentumok szkennelése

   

Az Avision FB10 szkenner síkágyának fedőlapja tetszés szerint megemelhető, így akár könyvek, vagy más vastagabb dokumentumok is könnyedén szkennelhetők vele. A szkenner fedőlapjának emelésével maximálisan 47 mm vastag dokumentumok digitalizálására van lehetőség.

Lapadagolós szkennerek ideális kiegészítője

      Az Avision számos olyan szkennert gyárt, mely csak automata lapadagolóval rendelkezik, síkággyal viszont nem. Sokszor szükség van azonban kivételkezelést igénylő dokumentumok (magazinok, spirálozott dokumentumok, füzetek, könyvek stb.) digitalizálására is, mely lapadagolóval nem feldolgozható. Az Avision duális szkenner meghajtóinak köszönhetően az FB10 síkágy ideális kiegészítője lehet az Avision lapadagolós szkennereknek, hiszen a meghajtók mindekét szkennert képesek egy számítógépen kezelni. A duális meghajtó jóvoltából a lapokra szedett dokumentumok ezáltal az automata lapadagolós szkennerrel, míg a kivételkezelést igénylő dokumentumok pedig a síkággyal feldolgozhatók.

Több kép automatikus vágása (multi crop) egyetlen beolvasással

 

 

Időt és munkát lehet megtakarítani azzal, hogy az AVISION FB10 szkennerre egyidejűleg akár több dokumentumot (katalóguscédulák, névjegykártyák, képeslapok stb.) is helyezhetünk, ugyanis a szkenner ezeket képes egy beolvasással digitalizálni oly módon, hogy mindegyik dokumentum képét automatikusan egyenesbe forgatja és automatikusan körbevágja.

Állománykímélő LED-es megvilágítás

      Az AVISION FB10 a hagyományos fénycsövek helyett fehér LED-es lámpákkal világítja meg a dokumentumokat, így a beolvasás során nem éri sem UV, sem IR sugárzás, ami esetleg károsítaná azokat. A LED-es megvilágításnak köszönhetően a szkenner bekapcsolás után azonnal üzemkész, valamint a fogyasztása is alacsonyabb.

Vékony kialakítás

Az Avision FB10 szkenner az USB kábelen keresztül kapja a tápfeszültséget, így nem igényli külső tápegység használatát. Ennek, valamint a vékony kialakításának (46 mm vastag mindössze) és tömegének (1,4 kg) köszönhetően könnyen hordozható, hisz a notebook mellett elfér a táskában.

Szoftverekkel támogatott feldolgozás

Az AVISION FB10 szkenner megvásárlásával a felhasználó jóval többet kap egy egyszerű síkágyas szkennernél. A szkenner túl azon, hogy a könyveket azonnal digitalizálni, majd másokkal megosztani lehet vele, alapáron tartalmaz egy csomó rendkívül hatékony szoftvert is, amivel a hétköznapi munka jelentősen felgyorsítható. A szkennerrel érkező TWAIN és WIA meghajtókkal a könyvtár-informatikai rendszerek mellett dokumentum feldolgozó rendszerekhez is használható.

Az AVISION AVScan X egy olyan, a szkennerrel együtt alapáron érkező beviteli alkalmazás, amivel a dokumentumok beolvasásától kezdve a vonalkód felismerésen át az indexelésig, FTP tárhelyre feltöltésig számos feladatot elvégezhetünk.

A Nuance PaperPort SE 14 jóval több egy egyszerű szövegfelismerő (OCR) szoftvernél, hiszen a beszkennelt dokumentumok azonnali visszakereséséhez elegendő egy kulcsszót, vagy bármi más jellemzőt begépelnünk és a dokumentum azonnal rendelkezésünkre áll. A PaperPort SE 14 segítségével számláink, faxaink és más dokumentumaink könnyedén átláthatóvá, kezelhetővé, vagy akár Microsoft Office alkalmazásokba beilleszthetővé válnak.

Szkenner típusa: Síkágyas dokumentum szkenner
   
Szkennelési technológia: CIS (Contact Image Sensor)
   
Aktív szkennelési terület: 218,4 mm x 297 mm (DIN A4)
   
Felbontás (kimeneti): 75-4800 dpi
   
Felbontás (optikai): 1200 dpi
   
Megvilágítás: Fehér LED sor (UV és IR mentes)
   
Beolvasási sebesség: 9 másodperc (A4, 300 dpi, fekete-fehér, szürkeskálás, színes)
   
Beolvasási színmélység: 48 bit színes, 16 bit szürkeskálás
   
Kimeneti színmélység: 24 bit színes, 8 bit szürkeskálás, 1 bit fekete-fehér, MultiStream
   
Képfeldolgozás: Rácstalanítás (despeckle), Színkiejtés (tetszőleges színre), háttérszín homogenizálása, tükrözés, JPEG kompresszió, konfigurálható szövegkiemelés, Moiré eltávolítás, statikus, dinamikus küszöbszint (Threshold), automatikus lapméret felismerés, üres oldal kihagyása, automatikus szín felismerés, szöveg automatikus olvasható pozícióba forgatása, lyukasztás érzékelése/kitöltése, csíkok eltávolítása, automatikus vágás, automatikus kiegyenesítés.
   
Egydimenziós vonalkódok felismerése: Add-2, Add-5, Airline 2 of 5, Australian Post 4-State Code, BCD Matrix, Codabar, Code 128 (A,B,C), Code 2 of 5, Code 32, Code 39, Code 39 Extended, Code 93, Code 93 Extended, DataLogic 2 of 5, EAN 128 (GS1, UCC), EAN-13, EAN-8, GS1 DataBar, Industrial 2 of 5, Intelligent Mail (Code One), Interleaved 2 of 5, Inverted 2 of 5, ITF-14 / SCC-14, Matrix 2 of 5, Patch Codes, PostNet, Royal Mail (RM4SCC), UCC 128, UPC-A, UPC-E
   
Kétdimenziós vonalkódok felismerése: Aztec, DataMatrix, PDF 417, QR Code
   
  Kimeneti fájlformátumok: BMP, PNG, GIF, JPEG, Single-Page PDF, Multi-Page PDF,
Multi-TIFF, TIFF, RTF, TXT, OCR (for iScan only), XPS,
DOC, XLS, PPT, DOCS, XLSX, PPTX, HTML
   
Interfész: USB 2.0 (USB 1.1 kompatibilis)
   
Mellékelt szoftverek: TWAIN / WIA meghajtók, Avision AVScan X, Nuance PaperPort SE 14
   
Tápfeszültség: 5V / DC (USB tálálással)
   
Teljesítmény felvétel: Kevesebb, mint 1,5W
   
Méretek (magasság/szélesség/mélység): 46 x 255 x 355 mm
   
Tömeg: 1,4 kg
   
Környezeti hőmérséklet (üzem alatt): 10-35 C°
   
Relatív páratartalom (üzem alatt): 10-85 % RH (páralecsapódás nélkül)
   
Napi terhelhetőség: 2.500 lap
   

 

Lapadagolós szkennerek

Az Avision FB10 síkágyas szkenner tökéletes kiegészítője lehet egy csak lapadagolós Avision szkennernek, hiszen a duális szkenner meghajtó érzékeli mindkét szkennert amennyiben azok ugyanazon számítógépre vannak kötve. A meghajtóban ebben az esetben ki lehet választani, hogy a dokumentum beolvasásának forrása a lapadagolós szkenner, vagy a síkágyas szkenner legyen, vagy pedig automatikus érzékelésű, ami azt jelenti, hogy amennyiben a lapadagolós szkenner adagolójában nincsen semmilyen dokumentum, úgy automatikusan a síkágyról történik a beolvasás.

 

ST1 szkenner tisztítókészlet

Speciális tisztítófolyadékokat, tisztítókendőket tartalmazó készlet. A szkenner gumigörgőinek rendszeres tisztítását csak ezekkel a speciális folyadékokkal javasolt elvégezni. (más folyadékkal a görgők felpuhulhatnak, vagy kikeményedhetnek) A teljes tisztító készlet tartalma: 250 ml gumitisztító folyadék, 250 ml üvegtisztító folyadék, törlőkendők, tisztítópálcák, sűrített levegő spray.

 

Hálózati kiegészítő

Az AVISION FB10 szkenner USB interfésszel csatlakozik az őt vezérlő számítógéphez. Amennyiben szeretné a szkennert Ethernet hálózaton keresztül másokkal is megosztani, úgy erre is van lehetőség a SILEX USB eszköz szerverek segítségével. Az AVISION FB10 szkennerhez a SILEX SX-510 hálózati kiegészítőt javasoljuk.

Termékinfó
Kategóriák A4 méret
Személyi szkennerek
Síkágyas szkennerek
Méret szerint
Felhasználás szerint
Avision
Cikkszám: FB10
Márka: Avision
Kérdése van?
Bajkó Csaba
Bajkó Csaba
Üzletágvezető
csaba.bajko@terc.hu
+36 70 670 5200
Dobos Róbert
Dobos Róbert
Rendszermérnök
robert.dobos@terc.hu
+36 70 670 5197
Németh Balázs Sándor
Németh Balázs Sándor
Szerviztechnikus
s.balazs.nemeth@terc.hu
+36 30 464 1225
scrollUp