logo

Fujitsu ScanSnap iX100

Leírás

Nincs többé kábeli zűrzavar!

A ScanSnap iX100 (PA03688-B001) egy könnyen hordozható, rendkívül kis helyen elférő, ugyanakkor sokoldalú személyi archiváló eszköz, ami ideális az úton lévő és irodai használathoz egyaránt. A ScanSnap iX100 beépített Wi-Fi adapterrel és Lithium-ion akkumulátorral egyaránt rendelkezik, ezáltal a dokumentumok könnyedén digitalizálhatók, bárhol és bármikor, hiszen a szkenner képes teljesen kábelmentesen is működni. A beépített akkumulátorral egy töltéssel akár 260 beolvasást is el tudunk végezni.

98 300 Ft + Áfa
Rendelésre
 • Érdeklődjön
  Részletek
 • Utánvétel, Előre átutalás, Fizetés átvételkor üzletünkben
Kosárba
 • Termékleírás
 • Részletek
 • Működési jellemzők
 • Opciók
 • Gyors beolvasási sebesség (A4 oldal 5 másodperc 300 dpi felbontásnál)
 • Vezeték nélküli szkennelés mobil eszközökre, asztali számítógépre, irodai alkalmazásokba, vagy felhő alapú szolgáltatásokhoz
 • Beépített nagyteljesítményű GI képfeldolgozó processzor
 • Vezeték nélküli működés Lithium-ion akkumulátorról
  • Akkumulátor töltése az USB kábelen keresztül
  • Egy töltés maximálisan 260 beolvasáshoz elegendő
 • Választható egyenes, vagy U alakú papírpálya
 • Folyamatos dokumentumadagolás
 • Két kisméretű dokumentum (névjegykártya, csekk) egyidejű szkennelése
 • A3-as szkennelés a két A4-es oldal képének automatikus párosításával tartalom alapján
 • Hatékony szoftver csomagok Mac és Windows platformra egyaránt
 • Szkennelés Word, Excel, vagy PowerPoint programokba a mellékelt ABBYY FineReader segítségével
 • Szkennelés iPad®, iPhone® Android™ vagy Kindle™ eszközökre

PDF adatlap

Hatékony az irodában, az úton és otthon egyaránt

A ScanSnap iX100 beépített Wi-Fi adaptere automatikusan észleli a vezeték nélküli hálózatot és zökkenőmentesen képes arra csatlakozni. A Wi-Fi kapcsolatot mindössze csak egyszer kell beállítani, azt követően a szkenner automatikusan csatlakozik az észlelt hálózatra.

 • Az irodában: Csatlakozás a biztonságos WiFi hálózathoz
 • Autóban, vonaton, étteremben, szállodában, reptéren: Szkennelés a nyilvános Wi-Fi hálózaton, vagy a ScanSnap Connect alkalmazáson keresztül
 • A távmunkában dolgozók, vagy a családtagok az otthoni routeren keresztül, vagy közvetlen kapcsolódással tudnak csatlakozni

Ahol a vezeték nélküli hálózat használata nem engedélyezett (repülőgépen például), ott a ScanSnap iX100 használható az USB 2.0 interfészen keresztül is.

Azonnali digitalizálás mindössze egy gombnyomással

ScanSnap iX100's one touch scanning

A ScanSnap iX100 kiszolgálja az irodai és az otthoni szkennelési igényeket egyaránt, legyen az névjegykártyák, banki bizonylatok, orvosi receptek, magazinok lapjainak, számláknak, vagy akár szerződéseknek a digitalizálása.

Az iX100 automatikus lapadagolóval és választható papírpályával (egyenes, vagy U alakú) rendelkezik.

 

 

Az egyenes papírpályát használhatjuk képeslapokhoz, fényképekhez, névjegykártyákhoz, bankkártyákhoz vagy más bankkártya méretű kártyákhoz, egészen 209g/m² vastagságig. A törékeny, vagy az A4 méretnél nagyobb dokumentumokhoz az opcionálisan rendelhető „ScanSnap Carrier Sheet” használata javasolt, mely szintén az egyenes papírpályával szkennelhető.

Az általános irodai dokumentumok (80g/m²) szkenneléséhez használhatjuk az U alakú papírpályát, így az asztalon rendkívül sok helyet takaríthatunk meg.

 

 

A gyors menü segítségével rendkívül könnyedén kiválasztható, hogy a beolvasott dokumentum melyik alkalmazásba kerüljön továbbításra. Az alkalmazások könnyen áttekinthető ikon sorokban jelennek meg, választhatunk valamilyen Microsoft Office alkalmazást, fizikai mappát, vagy számítógépet, de akár valamilyen felhő alapú szolgáltatást is. A gyors menü Macintosh és Windows platformon egyaránt rendelkezésre áll.

Gyors menü a Mac felhasználóknak

ScanSnap Quick Menu for Mac

Gyors menü a Windows felhasználóknak

ScanSnap Quick Menu for Windows

 

Duál szkennelés

A ScanSnap iX100 szkennerrel lehetőség van két, vagy több kisebb méretű dokumentum egyszerre történő digitalizálására. Egyszerre helyezhetünk egymás mellé az adagolóban névjegykártyákat, csekkeket, tértivevényeket, vagy épp katalógus cédulákat, a szkenner képes ezeket egy beolvasással digitalizálni és az azokról készült külön képeket külön fájlokba (vagy tetszőlegesen többoldalas PDF fájlba) menthetjük. 

Automatikus kép összeillesztés

A ScanSnap iX100 használatával akár félbehajtott A3 méretű dokumentumok is feldolgozhatók. A  félbehajtott dokumentumok két fél oldalának a képét a szkennerhez mellékelt ScanSnap Organizer szoftver segítségével digitálisan, automatikusan összeilleszthetjük, ezáltal az A3-as méretű dokumentum szkennelt képe is A3 lesz, a dokumentum minden részletének beolvasásával. (Az A4 méretnél nagyobb dokumentumok szkenneléséhez az opcionális ScanSnap Carrier Sheet használata szükséges)   

Automatikus képfeldolgozás

A digitalizálási folyamat minél egyszerűbbé tétele érdekében a ScanSnap iX100 a beolvasás során megvizsgálja a dokumentumokat és a fekete-fehér oldalakat automatikusan fekete-fehér, míg a színes oldalakat automatikusan színes üzemmódban digitalizálja. A dokumentumok méretei lehetnek változóak a beolvasás során, hiszen a szkenner azok képét automatikusan körbevágva, kiegyenesítve, olvasati pozícióba beforgatva tárolja el. Amennyiben a kötegben keverve vannak egyoldalas és kétoldalas dokumentumok is, úgy az egyoldalas dokumentumok üres hátoldalának a képeit automatikusan kihagyja, ezáltal a keletkező fájlok kevesebb helyet foglalnak el a számítógépen.

ScanSnap image correction functions

A beolvasott dokumentumok utólagos képfeldolgozására fordítandó idő lecsökkentésének érdekében a ScanSnap iX100 számos képfeldolgozó funkciót maga végez, a szkennerbe épített intelligens technológiáknak köszönhetően. Ilyenek az

 • Automatikus lapméret felismerés,
 • A ferdén beolvasott dokumentumok képének automatikus kiegyenesítése,
 • A fektetve, vagy fordítva beolvasott dokumentumok képének automatikus olvasati pozícióba történő beforgatása,
 • Az üres oldalak érzékelése és azok képének válaszhatóan automatikus törlése,
 • A színes és fekete-fehér dokumentumok automatikus felismerése, majd ennek megfelelően a színes dokumentumok színes, míg a fekete-fehér dokumentumok beolvasása automatikusan fekete-fehér üzemmódban történik,

   Az automatikus méret és szín felismerésnek köszönhetően a dokumentumok képének fájl méretei a minimális szinten tarthatók. A szkennerbe épített technológiák gondoskodnak arról, hogy a felhasználónak a dokumentumok adagolásán kívül más dolga ne legyen az archiválási folyamat során.

A ScanSnap iX100 az egyik legkisebb modell a ScanSnap sorozatban, aminek a gyors menüjéből közvetlenül lehet szkennelni napjaink népszerű, felhő alapú (Dropbox, Google Docs, Evernote, SugarSync és  Salesforce CRM.) szolgáltatásaiba. Ezzel a digitalizált dokumentumok könnyedén tárolhatók, kezelhetők, megoszthatók, bárhol, bármikor.

A ScanSnap iX100 szkennerrel lehetőség van a számítógépen keresztül, különböző okos telefonokra és táblagépekre* (iPad, iPhone, Android™, Kindle™) szkennelni a letölthető ScanSnap Connect applikációval. Dokumentumait feltöltheti gyorsan, biztonságosan és könnyedén, majd azonnal megoszthatja őket azokkal, akikkel szeretné.

A meglévő ScanSnap felhasználók esetében szükség lehet a ScanSnap Manager és a ScanSnap Organiser szoftverek frissítésére. Bővebb információkért látogassa meg az alábbi oldalt:

http://www.fujitsu.com/emea/products/support/support-en-20111019-1.html

 *Az alkalmazás számos eszközt támogat aminek Android 2.2 vagy újabb rendszere van. A támogatott eszközök teljes listáját megtekintheti az alábbi oldalon: http://www.fujitsu.com/global/services/computing/peripheral/scanners/ss/feature/ssca-requirement.html

Szkennelési technológia:

CIS

Fényforrás:

3 Color LED (Piros/Zöld/Kék)

Felbontás (kimeneti):

150 - 600 dpi

Felbontás (optikai):

600 dpi

Beolvasási mód:

1 bit fekete-fehér, 8 bit szürkeskálás, 24 bit színes

Beolvasási sebesség:

5,2 másodperc/oldal

(300 dpi, A4, színes)

Dokumentumok vastagsága:

52 – 209 g/m(egyenes papírpályával)                52 – 80 g/ m2 (L alakú papírpályával)

Dombornyomott plasztikkártyák:

0,76 + 0,48 mm vastag (ISO7810 szabványú)

Minimális dokumentum méret:

25,4 mm x 25,4 mm

Maximális dokumentum méret:

216 mm x 360 mm

Hosszú dokumentum üzemmód:

863 mm

A3 dokumentumok beolvasása:

Opcionális „Carrier sheet” segítségével **

Háttérszín:

Fehér

Interfész:

USB 2.0, (USB 1.1 kompatibilis)

Szoftverek (alapárban):

ScanSnap Manager (Win / Mac),

ScanSnap Organizer (Win / Mac),

CardMinder (Win / Mac),

ABBYY FineReader for ScanSnap (Win / Mac),

Scan to SharePoint (Win)

Tápfeszültség:

5V /0,5A DC (USB kábelről)

Akkumulátor:

Lithium-ion akkumulátor (3,7V / 720 mAh)

Teljesítmény felvétel:

4,7 W (működés közben), Alvó üzemmód: 2,2 W

Méretek:

(magasság/szélesség/mélység)

36 mm / 273 mm / 47,5 mm

(felhajtott lapadagoló tálcával)

Tömeg:

400 gramm

Környezeti hőmérséklet:

5-35 Celsius

Relatív páratartalom:

20-80% páralecsapódás nélkül

Napi terhelhetőség:

50 lap

ScanSnap iX100 hordtáskák

 

                   

Mivel a ScanSnap iX100 mobil felhasználásra is alkalmas személyi dokumentumszkenner, ezért a szkenner utazás közbeni védelmének biztosítására kétféle (puha, vagy kemény) hordtáska közül is választhatunk.

 

ScanSnap Carrier Sheet

** A szkennerhez opcionálisan rendelhető „Carrier sheet” segítségével lehetőség van félbehajtott A3 dokumentumok beolvasására is. A félbehajtott A3-as dokumentumot a speciális fóliába (Carrier sheet) helyezve beolvasás után a dokumentum két oldala szoftveresen összeillesztésre kerül, így digitálisan újra A3 méretű képet kapunk.

A ScanSnap Carrier Sheet kiválóan használható az olyan dokumentumokhoz, melyek állaga nem teszi lehetővé a közvetlen adagolást (túl töredezett, túl szakadozott, stb.), vagy a dokumentumok mérete nagyobb mint A4 (de nem nagyobb mint A3).

 

ST1 szkenner tisztítókészlet

Speciális tisztítófolyadékokat, tisztítókendőket tartalmazó készlet. A szkenner gumigörgőinek rendszeres tisztítását csak ezekkel a speciális folyadékokkal javasolt elvégezni. (más folyadékkal a görgők felpuhulhatnak, vagy kikeményedhetnek) A teljes tisztító készlet tartalma: 250 ml gumitisztító folyadék, 250 ml üvegtisztító folyadék, törlőkendők, tisztítópálcák, sűrített levegő spray.

 

Termékinfó
Kategóriák Dokumentum szkennerek
Fujitsu
Felhasználás szerint
Márka szerint
Méret szerint
A4 méret
Ricoh
Cikkszám: iX100
Méret: 36 mm / 273 mm / 47,5 mm
Márka: Fujitsu
Kérdése van?
Bajkó Csaba
Bajkó Csaba
Üzletágvezető
csaba.bajko@terc.hu
+36 70 670 5200
Dobos Róbert
Dobos Róbert
Rendszermérnök
robert.dobos@terc.hu
+36 70 670 5197
Németh Balázs Sándor
Németh Balázs Sándor
Szerviztechnikus
s.balazs.nemeth@terc.hu
+36 30 464 1225
scrollUp