logo

Kodak ScanMate i940

Leírás

A kompakt Kodak ScanMate 940 nemcsak helyet takarít meg az íróasztalon, hanem időt is az Ön napi munkájában azáltal, hogy az ismétlődő feladatokat automatizálni tudja.

Ezen kívül éles, tiszta képeket állít elő a lehető legváltozatosabb minőségű dokumentumokból is, legyen az számla, szállítólevél, tértivevény, szerződés, fax, vagy akár dombornyomott plasztikkártya. Egy átlagos irodában a szkennelési műveletek több lépésből állnak. Az adott oldalt be kell olvasni, korrigálni, fájlformátumot kiválasztani, fájlnevet adni, továbbítani, stb. Most időt és pénzt takaríthat meg azzal, hogy ezeket mindössze egyetlen gombnyomással elvégezheti. Ez a Kodak Smart Touch alapgondolata, hogy Önnek csak egy gombot kelljen megnyomni, a többi feladat elvégzése pedig már a rendszer dolga.

86 000 Ft + Áfa
Raktáron
 • 1-2 napon belül
  Részletek
 • Utánvétel, Előre átutalás, Fizetés átvételkor üzletünkben
Kosárba
 • Termékleírás
 • Részletek
 • Működési jellemzők
 • Opciók
 • Hordozható és könnyű
 • Kétoldalas lapolvasás egy menetben
 • 20 lapos automata lapadagoló
 • 20 lap/perc, gyors egyoldalas szkennelés (A4@200dpi mono)
 • 40 kép/perc, gyors kétoldalas szkennelés  (A4@200dpi mono)
 • TWAIN és ISIS meghajtók
 • SmartTouch, Presto! BizCard, Capture Pro Limited Edition szoftverekkel szállítva
 • Dombornyomott plasztikkártyák (ISO7810) szkennelése
 • USB 2.0 interfész

PDF adatlap

A KODAK ScanMate i940 szkenner beépítve tartalmazza a Smart Touch funkciókat, melynek köszönhetően a beolvasás, feldolgozás, a mentés kereshető PDF vagy más formátumokba, vagy akár beolvasás után azonnali e-mailben továbbküldés teljesen automatikussá válik.

Például ha megrendeléseket szeretnénk feldolgozni, akkor ezt hozzárendelhetjük a hármas feladathoz, aminek kiválasztásával a beszkennelt megrendelés a hármas feladathoz beállított üzemmódban, felbontással, formátumban, a megfelelő célkönyvtárba, vagy hálózati helyre fog kerülni. Ugyanez beállítható például számlák, faxok, vagy más üzleti dokumentumok feldolgozásához is, így a felhasználónak nincs szüksége semmiféle programozásra, vagy tréningre a szkenner használatának elsajátításához. A Smart Touch segítségével számos kimenet közül is választhatunk, legyen az Microsoft Word, SharePoint, célkönyvtár a helyi vagy hálózati meghajtón, e-mail, vagy épp beolvasás nyomtatóra küldéssel. A KODAK Smart Touch ezáltal az Ön munkáját egyszerűbbé és gyorsabbá teszi, hiszen a megfelelő feladat kiválasztása után mindössze egy gombot (SCAN) kell csak megnyomni.

Kis méret, nagy megbízhatóság

            A Kodak ScanMate i940 szkenner rendkívül kevés helyet foglal el az asztalon (mindössze 289 x 109 mm), de amilyen kicsi, olyan hatékony, hiszen a szkenner automata lapadagolójával a legkülönbözőbb típusú dokumentumokat is képes feldolgozni, legyen az számla, fax, hosszú dokumentum, névjegykártya, csekk, tértivevény, vagy akár dombornyomott bankkártya. Az új Kodak i940 fénycsövek helyett LED soros megvilágítást használ, melynek következtében nincs szükség bemelegedési időre, hanem az eszköz azonnal üzemkész, emellett jól olvasható tiszta képek és nagy színhűség érhető el velük. A kis méret ellenére a szkenner kellő gyorsaságot is biztosít, hiszen 200 dpi felbontás mellett 20 lap/perc (kétoldalas módban 40 kép/perc) sebességgel képes beolvasni monokróm, szürkeskálás dokumentumokat, míg ugyanez színes üzemmódban sem lassabb 15 lap/percnél (kétoldalas üzemmódban 30 kép/perc).

Maximális OCR/ICR hatásfokok

A rendkívül gyors formfeldolgozás és a magas OCR/ICR felismerési hatásfok részben az elektronikus színkiejtésnek köszönhető. Az i940 szkennerekben nem kell lámpákat, fénycsöveket vagy esetleg színszűrőket cserélgetni, hanem a piros, zöld, kék, vagy tetszőlegesen választható színeket bármikor elektronikusan kiválaszthatjuk, így a feldolgozásban esetlegesen zavaró háttérszín a dokumentumról eltávolítható, ezáltal a fájlméret csökken, az adat értelmezhetősége viszont nő.

Hardver szintű képfeldolgozás valós időben

A Kodak i940 szkennerek beépítve tartalmazzák a Kodak Perfect Page és iThresholding technológiát, amely biztosítja azt, hogy a beolvasott kép valós időben azonnal a legmegfelelőbb minőségben álljon rendelkezésre. A szkenner automatikusan detektálja az egy-és kétoldalas dokumentumokat, miközben az egyoldalas dokumentumok üres hátoldalát tetszőlegesen kiejthetjük vele. Amennyiben nemcsak A4-es méretű dokumentumokat szeretnénk digitalizálni, hanem vannak kisebb méretű dokumentumok is, úgy az adagolóba fektetve, vagy fejtetőn behelyezett dokumentumok szkennelt képét automatikusan olvasható pozícióba beforgatva kapjuk, így nem szükséges a dokumentumokat a tartalom alapján manuálisan szortírozni, vagy előkészíteni. A Kodak i940 szkennerekkel természetesen alapáron érkeznek a TWAIN, ISIS és WIA meghajtók, a névjegykártyák olvasásához és rendezéséhez használható Presto BizCard, valamint a Smart Touch konfigurációs szoftver, melyben kilenc különböző, üzemmódot azonnal kiválaszthatunk, nemcsak a számítógépen, hanem a szkenneren lévő kezelőpanelről is.

Kodak ScanMate i940 a folyton úton lévőknek

 

A Kodak ScanMate i940 szkennerek rendkívüli előnyt biztosítanak azok számára, akik állandóan úton vannak és munkájuk során azonnal be kell szkennelniük dokumentumokat, esetleg beolvasás után azonnal továbbítaniuk is kell. Ehhez elegendő a szkennert a notebook USB interfészéhez csatlakoztatni, majd szkennelés után egy WiFi csatornán keresztül elküldeni a frissen beolvasott dokumentumokat. A Kodak ScanMate i940 szkennerhez opcionálisan rendelhetünk hordtáskát is, mely megvédi az autó csomagtartójában a szállítás alatt esetlegesen bekövetkező sérülésektől.

Szkennelési technológia:

2 db független CMOS-CIS szenzor

Felbontás (kimeneti):

100, 150, 200, 240, 250, 300, 400, 600, 1200 dpi

Felbontás (optikai):

600 dpi

Beolvasási sebesség (külső táppal):

20 lap/perc, 40 kép/perc (A4, 200 dpi, fekete-fehér, szürkeskálás)

Beolvasási sebesség (USB táppal):

8 lap/perc, 16 kép/perc (A4, 200 dpi, fekete-fehér, szürkeskálás)

Kimeneti módok:

1 bit fekete-fehér, 8 bit szürkeskálás, 24 bit színes

Képfeldolgozás:

Színkiejtés (RGB), JPEG kompresszió, konfigurálható szövegkiemelés, Moiré eltávolítás, küszöbszint (iThreshold), automatikus lapméret felismerés, üres oldal kihagyása, automatikus fényerő és kontraszt beállítás

Lapadagoló (ADF) kapacitása:

20 lap (A4, 80 g/m2)

Kettős lapbehúzás ellenőrzés:

Van (hosszúság alapján)

Dokumentum méret:

DIN A8 - DIN A4 (52mm x 80mm - 216mm x 1.524mm)

,Interfész:

USB 2.0 (kábel mellékelve)

Mellékelt szoftverek (Windows):

Meghajtók (TWAIN / ISIS / WIA), SmartTouch, Newsoft PRESTO! BizCard, Capture Pro Software Limited Edition

Mellékelt szoftverek (Mac):

Meghajtó (TWAIN), Newsoft PRESTO! PageManager, PRESTO! BizCard Xpress

Tápfeszültség:

100-240 V / AC

Teljesítmény felvétel:

15 W (4,3 W standby)

Méretek (magasság/szélesség/mélység):

80,4 x 289 x 109 mm

Tömeg:

1,3 kg (hálózati adapter nélkül)

Környezeti hőmérséklet (üzem alatt):

10-35 C°

Relatív páratartalom (üzem alatt):

10-85 % RH (páralecsapódás nélkül)

Maximális napi terhelés:

500 lap/nap

 

Kopóanyag készlet

Egy fénymásolóban, vagy egy irodai lézernyomtatóban többnyire tiszta fehér A4-es, vagy A3-as méretű nyomtatópapírt lehet használni. Egy dokumentum szkennerrel viszont a lehető legváltozatosabb anyagú, méretű, minőségű és tisztaságú papírokat is fel kell dolgozni. Tipikusan feldolgozandó dokumentumoknak minősülnek a számlák, faxok, postán érkezett dokumentumok, tértivevények, postai csekkek, vagy akár banki formanyomtatványok. Ezért a dokumentum szkennerek görgői és más, a papíradagolásban résztvevő elemei (például szeparátor lap) a feldolgozott dokumentumok mennyisége, minősége, tisztasága függvényében időnként cserére szorulnak, mert az elkopott görgők és szeparátor lapok egy idő után adagolási problémákat fognak eredményezni. A Kodak dokumentum szkennerek úgy vannak megalkotva, hogy ezeknek a kopóalkatrészeknek a cseréjét a felhasználó is könnyedén elvégezheti a szkenner szétszedése, szerszám használata, vagy szerviz kihívása nélkül.

Mindegyik szkennerhez tudunk kopóalkatrész kittet kínálni, mellyel a feldolgozás biztonsága és folyamatossága garantálható.

ST1 szkenner tisztítókészlet

Speciális tisztítófolyadékokat, tisztítókendőket tartalmazó készlet. A szkenner gumigörgőinek rendszeres tisztítását csak ezekkel a speciális folyadékokkal javasolt elvégezni. (más folyadékkal a görgők felpuhulhatnak, vagy kikeményedhetnek) A teljes tisztító készlet tartalma: 250 ml gumitisztító folyadék, 250 ml üvegtisztító folyadék, törlőkendők, tisztítópálcák.

Hálózati kiegészítő

A Kodak ScanMate i940 szkenner USB 2.0 interfésszel csatlakozik az őt vezérlő számítógéphez. Amennyiben szeretné a szkennert Ethernet hálózaton keresztül másokkal is megosztani, úgy erre is van lehetőség a SILEX USB eszköz szerverek segítségével. A Kodak ScanMate i940 szkennerhez a SILEX DS-510, hálózati kiegészítőt javasoljuk.

 

Termékinfó
Kategóriák Munkacsoportos szkennerek
Felhasználás szerint
Kodak
Márka szerint
Dokumentum szkennerek
Méret szerint
A4 méret
Cikkszám: i940
Méret: 80,4 x 289 x 109 mm
Márka: Kodak
Kérdése van?
Bajkó Csaba
Bajkó Csaba
Szkenner értékesítési tanácsadó
csaba.bajko@terc.hu
+36 70 670 5200
Dobos Róbert
Dobos Róbert
Rendszermérnök
robert.dobos@terc.hu
+36 70 670 5197
Németh Balázs Sándor
Németh Balázs Sándor
Szerviztechnikus
s.balazs.nemeth@terc.hu
+36 30 464 1225
scrollUp