logo

Avision AD120

94 000 Ft + Áfa
db Kosárba Rendelésre

A kompakt síkágyas szkenner

Az Avision AD120 egy olyan A4-es dokumentumszkenner (DL-1707B), mely nemcsak beépített síkággyal, hanem automata lapadagolóval is rendelkezik. Az Avision AD120 (000-0903-07G) szkenner egy beolvasással olvassa be a dokumentum minkét oldalát, így percenként 50 oldalt is digitalizálhatunk vele.

 

  • Termékleírás
 • Részletek
 • Működési jellemzők
 • Opciók
 • 50 lapos automata lapadagoló, beépített A4-es síkágy
 • 25 lap/perc / 50 kép/perc beolvasási sebesség (A4, színes, 200 dpi)
 • 1200 dpi optikai / 2400 dpi maximális felbontással
 • Állománykímélő fehér LED-es megvilágítás
 • Több kép automatikus vágása (multi crop) egyetlen beolvasással
 • Automatikus fényerő / kontraszt beállítások
 • TWAIN és ISIS meghajtók

 

A termék gyári PDF adatlapja

 

Kérjen tőlünk árajánlatot itt!

Kompakt és megfizethető kétoldalas szkenner

A síkágyas lapolvasót 50 oldalas automatikus lapadagolóval kombinálva az Avision AD120 egy kompakt és megfizethető, termelékenységet növelő szkennelési megoldás, amely percenként 25 oldalt képes beolvasni 300 dpi felbontás mellett

A magas, 1200 dpi-s optikai felbontásnak és a fejlett képfeldolgozási technológiának köszönhetően biztos lehet benne, hogy a dokumentumok a legjobb képminőségben konvertálhatók. A beépített CIS (Contact Image Sensor) modullal és a LED-es megvilágítással az AD120 nem igényel felmelegedési időt.

 

Több kép automatikus vágása (multi crop) egyetlen beolvasással

Időt és munkát lehet megtakarítani azzal, hogy az AVISION AD120 szkenner síkágyára egyidejűleg akár több dokumentumot (katalóguscédulák, névjegykártyák, képeslapok stb.) is helyezhetünk, ugyanis a szkenner ezeket képes egy beolvasással digitalizálni oly módon, hogy mindegyik dokumentum képét automatikusan egyenesbe forgatja és automatikusan körbe vágja.

 

 

Kis helyigény

Az Avision AD120 egy olyan síkággyal és automata lapadagolóval egyaránt rendelkező szkenner, mely az adagolóval beolvasott dokumentumokat nem kifutótálcára adja ki, hanem a síkágy felhajtható tetejére. Ezáltal az AD120 rendkívül kis helyet foglal el az asztalon, hiszen a szkenner nem használ kifutó tálcát.

 

Magazinok, igazolványok, kártyák beolvasása síkágyról

Míg az automata lapadagolóval vegyes méretű dokumentumokat tudunk feldolgozni és ezek képét automatikusan körbe vágva, kiegyenesítve, olvasati pozícióba beforgatja kapjuk meg, addig a nem szétszedhető, vagy átlagosnál vastagabb dokumentumokat a szkenner síkágyáról tudjuk beolvasni.

A síkágy lehetővé teszi, hogy az adagolóval nem feldolgozható dokumentumok (könyvek, magazinok, plasztikkártyák, spirálozott füzetek, útlevelek stb. is könnyedén digitalizálhatók legyenek.

 

Rendkívül könnyű használat

Az AD120 könnyen használható az LCD kijelzőn és a panelen található gombokon keresztül. A célhely kiválasztásával és a „Scan” gomb megnyomásával a dokumentumot kereshető PDF, JPEG, BMP vagy GIF fájlformátumba szkennelheti, és a beolvasott képet elküldheti egy előre programozott célállomásra, például e-mailre, nyomtatóra vagy képszerkesztő szoftveralkalmazásra. , vagy akár egy felhőszerver, például a Google Drive, a Dropbox, az Evernote vagy a Microsoft SharePoint. A szkennelés egyszerűen ilyen egyszerű!

 

Hatékony szoftveralkalmazások

Az AD120 szkenner TWAIN és ISIS illesztőprogramokkal érkezik, és a csomagban olyan hatékony szoftveralkalmazásokat tartalmaz, mint az Avision Button Manager, az AVScan és a PaperPort. A Button Manager segítségével egyetlen gombnyomással kereshető PDF-fájlokat hozhat létre, képeket szkennelhet és küldhet e-mail-, nyomtató- vagy felhőkiszolgálókra, mint például a Google DriveTM vagy az Evernote®. Az AVScan X és a PaperPort rendkívül hatékony képfeldolgozó és dokumentumkezelő szoftverek, amelyek segítenek hatékonyabban lebonyolítani a feladatokat.

Az AVISION Button Manager V2 egy olyan szoftver, amivel a hagyományos lépésről lépésre történő (szkennelési módok beállítása, beolvasás, alkalmazás megnyitása, mentés stb.) beolvasás egyetlen gombnyomással elvégezhető, így produktív munka is végezhető már vele.

 

 

A Button Manager V2 segítségével kilenc különböző profil közül választhatunk, melyekkel a beolvasás után a dokumentumok azonnal megoszthatók másokkal is, akár felhő alapú alkalmazásokról (Google Docs, SharePoint), akár FTP tárhelyről, vagy nyomtatóra, e-mailbe küldésről, vagy lokális beviteli rendszerről legyen szó. A Button Manager V2 gyors beviteli szoftverrel számos különböző fájltípus hozható létre, olyanok, mint a BMP, GIF, JPEG, OCR (only iScan), PDF, PDF Multipage, PNG, RTF, TIFF, TIFF Multipage, TXT, XPS, DOC, XLS, PPT, DOCX, XLSX, PPTX, vagy a HTML.

Az AVISION AvScan X egy olyan, a szkennerrel együtt alapáron érkező beviteli alkalmazás, amivel a dokumentumok szeparációjától kezdve a vonalkód felismerésen át az indexelésig, FTP tárhelyre feltöltésig számos feladatot elvégezhetünk.

 

 

A Nuance ScanSoft PaperPort SE 14 jóval több egy egyszerű szövegfelismerő (OCR) szoftvernél, hiszen a beszkennelt dokumentumok azonnali visszakereséséhez elegendő egy kulcsszót, vagy bármi más jellemzőt begépelnünk és a dokumentum azonnal rendelkezésünkre áll. A PaperPort SE 14 segítségével számláink, faxaink és más dokumentumaink könnyedén átláthatóvá, kezelhetővé, vagy akár Microsoft Office alkalmazásokba beilleszthetővé válnak.

Szkenner típusa:

Kétoldalas lapadagolós és síkágyas dokumentum szkenner

 

 

Szkennelési technológia:

CIS (Contact Image Sensor) szenzorokkal  

 

 

Aktív szkennelési terület (ADF):

216 mm x 356 mm (nagyobb, mint A4)

 

 

Aktív szkennelési terület (Síkágy):

216 mm x 297 mm

 

 

Dokumentumok vastagsága (ADF):

60 – 110 g/m2 között

 

 

Hosszú dokumentum mód:

3.000 mm

 

 

Felbontás (kimeneti):

75-2400 dpi

 

 

Felbontás (optikai):              

600 dpi (ADF), 1200 dpi (síkágy)

 

 

Megvilágítás:

Fehér LED sor (UV és IR mentes)

 

 

Beolvasási sebesség (ADF):

25 lap/perc, 50 kép/perc (A4, 300 dpi, színes)

 

 

Beolvasási sebesség (Síkágy):

4,5 másodperc       

 

 

Beolvasási színmélység:

48 bit színes, 16 bit szürkeskálás

 

 

Kimeneti színmélység:

24 bit színes, 8 bit szürkeskálás, 1 bit fekete-fehér, MultiStream

 

 

Képfeldolgozás:

Rácstalanítás (despeckle), Színkiejtés (tetszőleges színre), háttérszín homogenizálása, tükrözés, JPEG kompresszió, konfigurálható szövegkiemelés, Moiré eltávolítás, statikus, dinamikus küszöbszint (Threshold), automatikus lapméret felismerés, üres oldal kihagyása, automatikus szín felismerés, szöveg automatikus olvasható pozícióba forgatása, lyukasztás érzékelése/kitöltése, csíkok eltávolítása, automatikus vágás, automatikus kiegyenesítés.

 

 

Egydimenziós vonalkódok felismerése:

Add-2, Add-5, Airline 2 of 5, Australian Post 4-State Code, BCD Matrix, Codabar, Code 128 (A,B,C), Code 2 of 5, Code 32, Code 39, Code 39 Extended, Code 93, Code 93 Extended, DataLogic 2 of 5, EAN 128 (GS1, UCC), EAN-13, EAN-8, GS1 DataBar, Industrial 2 of 5, Intelligent Mail (Code One), Interleaved 2 of 5, Inverted 2 of 5, ITF-14 / SCC-14, Matrix 2 of 5, Patch Codes, PostNet, Royal Mail (RM4SCC), UCC 128, UPC-A, UPC-E

 

 

Kétdimenziós vonalkódok felismerése:

Aztec, DataMatrix, PDF 417, QR Code

 

 

Kimeneti fájlformátumok:

BMP, PNG, GIF, JPEG, Single-Page PDF, Multi-Page PDF,
Multi-TIFF, TIFF, RTF, TXT, OCR (for iScan only), XPS,
DOC, XLS, PPT, DOCS, XLSX, PPTX, HTML

 

 

Lapadagoló (ADF):

50 lapos (A4, 70 g/m2)

 

 

Dokumentum szeparáció:

Üres lap, vonalkód, vagy patch kód alapján

 

 

Imprinter:

Digitális

 

 

Interfész:

USB 2.0 (USB 3.0 kompatibilis)

 

 

Mellékelt szoftverek:

TWAIN / ISIS meghajtók, Avision AvScan, Button Manager V2, Nuance PaperPort SE 14

 

 

Tápfeszültség:       

100-240 V / AC

 

 

Teljesítmény felvétel:

10 W (2,9 W alvó üzemmódban)

 

 

Méretek (magasság/szélesség/mélység):

112 x 402 x 330 mm

 

 

Tömeg:

2,7 kg

 

 

Környezeti hőmérséklet (üzem alatt):

10-35 C°

 

 

Relatív páratartalom (üzem alatt):

10-80 % RH (páralecsapódás nélkül)

 

 

Napi terhelhetőség:

2.000 lap

 

 

ST1 szkenner tisztítókészlet

Speciális tisztítófolyadékokat, tisztítókendőket tartalmazó készlet. A szkenner gumigörgőinek rendszeres tisztítását csak ezekkel a speciális folyadékokkal javasolt elvégezni. (más folyadékkal a görgők felpuhulhatnak, vagy kikeményedhetnek) A teljes tisztító készlet tartalma: 250 ml gumitisztító folyadék, 250 ml üvegtisztító folyadék, törlőkendők, tisztítópálcák.

 

Hálózati kiegészítő

Az AVISION AD120 szkenner USB interfésszel csatlakozik az őt vezérlő számítógéphez. Amennyiben szeretné a szkennert Ethernet hálózaton keresztül másokkal is megosztani, úgy erre is van lehetőség a SILEX USB eszköz szerverek segítségével. Az AVISION AD120 szkennerhez a SILEX DS-510, hálózati kiegészítőt javasoljuk.

Kérdése van?
Bajkó Csaba
Bajkó Csaba
Szkenner értékesítési tanácsadó
csaba.bajko@terc.hu
+36 70 670 5200
Dobos Róbert
Dobos Róbert
Rendszermérnök
robert.dobos@terc.hu
+36 70 670 5197
Németh Balázs Sándor
Németh Balázs Sándor
Szerviztechnikus
s.balazs.nemeth@terc.hu
+36 30 464 1225
scrollUp