logo

A magyar gasztronómiai és borászati irodalom bibliográfiája 1695-1950

Ez a több évig készült bibliográfia a szerző antikvárius és gyűjtő barátainak köszönhető, mert olyan sokszor „noszogatták” az összeállítására, hogy végül elkészítette. Az összeállításnál az antikváriusi és gyűjtői szempontokat vettm figyelembe, ismerve azok keresési igényeit és szokásait.
További leírás
3 900 Ft
Kifogyott
Leírás

Ez a több évig készült bibliográfia a szerző antikvárius és gyűjtő barátainak köszönhető, mert olyan sokszor „noszogatták” az összeállítására, hogy végül elkészítette. Az összeállításnál az antikváriusi és gyűjtői szempontokat vettm figyelembe, ismerve azok keresési igényeit és szokásait.

Könyvinfó
Kategóriák Saját kiadású könyvek
Gasztronómia
ISBN: 978 963 9968 51 6
Méret: 142×198 mm
Oldalak száma: 224
Kötészet: kartonált, ragasztókötött
Kiadó: TERC Kft.
Kiadás éve: 2012
Kérdése van?
Lévai-Kanyó Judit
Lévai-Kanyó Judit
Szakkönyvkiadó üzletág vezető
judit.levai-kanyo@terc.hu
06 (20) 914-7158
Augusztini-Szekeres Judit
Augusztini-Szekeres Judit
Kereskedelmi és marketingvezető
judit.szekeres@terc.hu
06 (20) 464-4342
Bernáth Klára
Bernáth Klára
Könyvesboltvezető
konyvrendeles@terc.hu
06-70-670-5194
Mások ezt is megvásárolták...
scrollUp