logo

Cukrász leszek II.

6 200 Ft
Raktáron
Kosárba
Leírás

A cukrász leszek sorozat első kötete megismertetett a cukrásztermékek készítéséhez elengedhetetlen alapanyagok felhasználásának lehetőségeivel. A második kötet elmélyíti a tudásunkat, felkészít a cukrász szakmai vizsgára, és segítséget ad a magabiztosabb alkotáshoz – akár mesteri szinten is.

Megtanítja a fűszerek tudatos alkalmazását, a különféle ízpárosításokat, megismertet a csokoládé változatos felhasználásával a bonbonkészítéstől a csokoládéból készített díszekig. A könyv bemutatja a kikészített sütemények szerteágazó világát készítménytípusonként, majd elmélyed a mai nemzetközi cukrászat élvonalát képviselő modern francia sütemények precíz technikáiban. 

A cukrászkészítmények díszítésére külön figyelmet fordít. Az utolsó két fejezetben olyan technikákkal foglalkozik, amelyekkel egy süteményt nemcsak finommá, de lenyűgözővé is tehetünk. Ehhez megismertet a cukrászati szakrajz készítésével, mellyel begyakorolhatjuk azokat az apró mozdulatokat, amit később csokoládéval, glazúrral is elkészíthetünk.
 

Könyvinfó
Kategóriák Tankönyv
ISBN: 9786155720673
Méret: B/5
Oldalak száma: 256
Kiadó: Szega Books
Kiadás éve: 2025
Könyv nyelve: magyar
Kötészet: kartonált, ragasztókötött
Kérdése van?
Bernáth Klára
Bernáth Klára
Könyvesboltvezető
konyvrendeles@terc.hu
+36 70 670 5194
Mások ezt is megvásárolták...
scrollUp