logo

Cukrászati termelés alapjai

3 900 Ft
Raktáron
Kosárba
Leírás

A könyv 2021 őszén jelent meg, tankönyvvé nyilvánítási eljárása folyamatban van.

A 2020-ban megjelent programtantervek, illetve képzési és kimeneti követelmények alapján készült az ágazati alapoktatás számára. 

Olyan témák köré szerveződik, mint a munkahelyi viselkedés szabályai, a termelőtér helyiségei, eszközei, gépei, a felhasznált alapanyagok jellemzői (beleértve az allergizáló tulajdonságokat), valamint a cukrász alaptészták elkészítése.

 A tananyagot számos színes illusztráció (fotók és a szöveges részek értelmezését segítő ábrák), élelmiszer-biztonsági tudnivalók, szakmai párbeszédek és érdekességek egészítik ki.

A nyomtatott könyvhöz digitális hozzáférés is jár, amely tartalmazza a kiadvány teljes anyagát nagyítható ábrákkal, kiegészítő fotókkal, valamint egy plusz fejezetet, amely ismeretanyagával kifejezetten az alapvizsgára készíti fel a diákokat.

 

Könyvinfó
Kategóriák Tankönyv
ISBN: 978 615 5720 47 5
Méret: B/5
Kötészet: kartonált, ragasztókötött
Kiadó: Szega Books
Kérdése van?
Bernáth Klára
Bernáth Klára
Könyvesboltvezető
konyvrendeles@terc.hu
+36 70 670 5194
Mások ezt is megvásárolták...
scrollUp