Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a terc.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Kőházak

4 800 Ft 20 % kedvezmény 3 840 Ft
db Kosárba Raktáron

 

A Föld különböző tájain sokféle építőanyagot használtak, de mindenhol a szilárd kő volt a legfontosabb évezredeken át. A kő minden korban az állandóság és a biztonság szimbóluma volt – s ezzel együtt az emberi lét másik fontos részének, a hitnek, az örökkévalóságnak a jelképe is.

A kő mint építőanyag a római idők óta jelen van a Kárpát-medencében és végigkíséri a történelmünket. A mai napig meglepően sok kőház van hazánkban. A kötet áttekinti a magyarországi kőépítkezés történetét, ismerteti a kőfajtákat, a kőszerkezeteket és a kőből épült lakóházak jellemzőit. Külön fejezet foglalkozik a házak korszerűsítésével, ezért a könyv hasznos segítség a kőház-tulajdonosoknak, de a felújításukkal foglalkozó szakembereknek is.  • Saját kiadású könyvek
  • Építéstechnika, épületszerkezetek
  • Népi építészet
  • ISBN: JT-1326
  • Méret: 202×285 mm
  • Kiadó: TERC Kft.
 
  • Kapcsolodó termékek
TERC Kft.
Föld- és szalmaépítészet - Függelékben: Lehmbau Regeln (A vályogépítés szabályai)
3 900 Ft 3 120 Ft
- 20 %
Részletek
Sabján Tibor-Buzás Miklós
TERC Kft.
Hagyományos falak - Népi kultúra 4.
2 800 Ft 2 240 Ft
- 20 %
Részletek
Mednyánszky Miklós
TERC Kft.
Vályogházak - Építés, korszerűsítés, átalakítás
3 600 Ft 2 880 Ft
- 20 %
Részletek
Mednyánszky Miklós
TERC Kft.
Magyarországi barlanglakások
3 900 Ft 3 120 Ft
- 20 %
Részletek
scrollUp