logo

Avision AV332U

Leírás

A megfizethető szkenner

Az Avision AD332U (FF-1904B) A4-es dokumentum szkenner az ára és kis helyigénye ellenére képes percenként 80 db A4-es oldalt (40 lap/perc) digitalizálni. Az AD332U szkenner (000-0972-02G) egyenes papírpályájának köszönhetően képes akár dombornyomott plasztikkártyákat is beolvasni az adagolón keresztül.

 

 

100 000 Ft + Áfa
Rendelésre
 • Érdeklődjön
  Részletek
 • Utánvétel, Előre átutalás, Fizetés átvételkor üzletünkben
Kosárba
 • Termékleírás
 • Részletek
 • Működési Jellemzők
 • Opciók
 • Kis helyigény, könnyen mozgatható
 • 40 lap/perc / 80 kép/perc beolvasási sebesség (A4, színes, 200 dpi)
 • 600 dpi optikai / 1200 dpi maximális felbontással
 • Egyenes papírpálya
 • Állománykímélő fehér LED-es megvilágítás
 • Dombornyomott plasztikkártyák beolvasása 1,25 mm vastagságig
 • Automatikus fényerő / kontraszt beállítások
 • TWAIN és ISIS meghajtók

 

A termék gyártói PDF adatlapja

 

Kérjen tőlünk árajánlatot itt!

Kompakt és megfizethető kétoldalas szkenner

Az AV332U egy 40 lap/perc (80 kép/perc) sebességű, kétoldalas lapolvasó, amely gyors, megbízható és megfizethető olyan vállalkozások számára, ahol műanyag személyi igazolványok, névjegykártyák, dokumentumok vagy más nehéz kártyalapok szkennelésére van szükség. Az egyenes papírútnak köszönhetően a lapolvasó 27-413 g/m² tömegű és A4 méretű papír alapú dokumentumokat támogat, de zökkenőmentesen képes beolvasni a dombornyomott műanyag kártyákat, például hitelkártyák vagy vezetői engedélyek is egészen 1,25 mm vastagságig. Az ultrahangos többszörös adagolás érzékelés biztosítja, hogy a dokumentumok egyetlen oldala sem vész el.       

 

A magas, 600 dpi-s optikai felbontásnak és a fejlett képfeldolgozási technológiának köszönhetően biztos lehet benne, hogy a dokumentumok a legjobb képminőségben konvertálhatók. A beépített CIS (Contact Image Sensor) modullal és a LED-es megvilágítással az AV332U nem igényel felmelegedési időt.

 

Takarítson meg helyet az íróasztalon

Az AV332U kompakt kialakítású, használaton kívül mind a bemeneti, mind a kimeneti papírtálca összehajtható. A papírtálca emellett segít megvédeni a készüléket a portól. A hagyományos, terjedelmes szkennerekkel ellentétben a vékony AV332U könnyen hordozható és az asztalon rendkívül kis helyet foglal el.

 

Hatékony szoftveralkalmazások

Az AV332U szkenner TWAIN és ISIS illesztőprogramokkal érkezik, és a csomagban olyan hatékony szoftveralkalmazásokat tartalmaz, mint az Avision Button Manager, az AVScan és a PaperPort. A Button Manager segítségével egyetlen gombnyomással kereshető PDF-fájlokat hozhat létre, képeket szkennelhet és küldhet e-mail-, nyomtató- vagy felhőkiszolgálókra, mint például a Google DriveTM vagy az Evernote®. Az AVScan X és a PaperPort rendkívül hatékony képfeldolgozó és dokumentumkezelő szoftverek, amelyek segítenek hatékonyabban lebonyolítani a feladatokat.

Az AVISION Button Manager V2 egy olyan szoftver, amivel a hagyományos lépésről lépésre történő (szkennelési módok beállítása, beolvasás, alkalmazás megnyitása, mentés, stb.) beolvasás egyetlen gombnyomással elvégezhető, így produktív munka is végezhető már vele.

A Button Manager V2 segítségével kilenc különböző profil közül választhatunk, melyekkel a beolvasás után a dokumentumok azonnal megoszthatók másokkal is, akár felhő alapú alkalmazásokról (Google Docs, SharePoint), akár FTP tárhelyről, vagy nyomtatóra, e-mailbe küldésről, vagy lokális beviteli rendszerről legyen szó. A Button Manager V2 gyors beviteli szoftverrel számos különböző fájltípus hozható létre, olyanok, mint a BMP, GIF, JPEG, OCR (only iScan), PDF, PDF Multipage, PNG, RTF, TIFF, TIFF Multipage, TXT, XPS, DOC, XLS, PPT, DOCX, XLSX, PPTX, vagy a HTML.

Az AVISION AvScan X egy olyan, a szkennerrel együtt alapáron érkező beviteli alkalmazás, amivel a dokumentumok szeparációjától kezdve a vonalkód felismerésen át az indexelésig, FTP tárhelyre feltöltésig számos feladatot elvégezhetünk.

 

 

A Nuance ScanSoft PaperPort SE 14 jóval több egy egyszerű szövegfelismerő (OCR) szoftvernél, hiszen a beszkennelt dokumentumok azonnali visszakereséséhez elegendő egy kulcsszót, vagy bármi más jellemzőt begépelnünk és a dokumentum azonnal rendelkezésünkre áll. A PaperPort SE 14 segítségével számláink, faxaink és más dokumentumaink könnyedén átláthatóvá, kezelhetővé, vagy akár Microsoft Office alkalmazásokba beilleszthetővé válnak.

Szkenner típusa:

Kétoldalas lapadagolós dokumentum szkenner

 

 

Szkennelési technológia:

CIS szenzorokkal

 

 

Aktív szkennelési terület:

216 mm x 356 mm (nagyobb, mint A4)

 

 

Hosszú dokumentum mód:

200 dpi felbontás mellett: 6.000 mm

300 dpi felbontás mellett: 5.540 mm

600 dpi felbontás mellett: 1.500 mm

 

 

Dokumentumok vastagsága:

27 – 413 g/m2 között

 

 

Felbontás (kimeneti):

75-1200 dpi

 

 

Felbontás (optikai):              

600 dpi

 

 

Megvilágítás:

Fehér LED sor (UV és IR mentes)

 

 

Kettős lapbehúzás ellenőrzése:

Ultrahangos szenzorral

 

 

Beolvasási sebesség:

40 lap/perc, 80 kép/perc (A4, 200 dpi, színes)       

 

 

Beolvasási színmélység:

48 bit színes, 16 bit szürkeskálás

 

 

Kimeneti színmélység:

24 bit színes, 8 bit szürkeskálás, 1 bit fekete-fehér, MultiStream

 

 

Képfeldolgozás:

Rácstalanítás (despeckle), Színkiejtés (tetszőleges színre), háttérszín homogenizálása, tükrözés, JPEG kompresszió, konfigurálható szövegkiemelés, Moiré eltávolítás, statikus, dinamikus küszöbszint (Threshold), automatikus lapméret felismerés, üres oldal kihagyása, automatikus szín felismerés, szöveg automatikus olvasható pozícióba forgatása, lyukasztás érzékelése/kitöltése, csíkok eltávolítása, automatikus vágás, automatikus kiegyenesítés.

 

 

Egydimenziós vonalkódok felismerése:

Add-2, Add-5, Airline 2 of 5, Australian Post 4-State Code, BCD Matrix, Codabar, Code 128 (A,B,C), Code 2 of 5, Code 32, Code 39, Code 39 Extended, Code 93, Code 93 Extended, DataLogic 2 of 5, EAN 128 (GS1, UCC), EAN-13, EAN-8, GS1 DataBar, Industrial 2 of 5, Intelligent Mail (Code One), Interleaved 2 of 5, Inverted 2 of 5, ITF-14 / SCC-14, Matrix 2 of 5, Patch Codes, PostNet, Royal Mail (RM4SCC), UCC 128, UPC-A, UPC-E

 

 

Kétdimenziós vonalkódok felismerése:

Aztec, DataMatrix, PDF 417, QR Code

 

 

Kimeneti fájlformátumok:

BMP, PNG, GIF, JPEG, Single-Page PDF, Multi-Page PDF,
Multi-TIFF, TIFF, RTF, TXT, OCR (for iScan only), XPS,
DOC, XLS, PPT, DOCS, XLSX, PPTX, HTML

 

 

Lapadagoló (ADF):

50 lapos (A4, 80 g/m2)

 

 

Síkágy:

Opcionális (külső, A4-es, vagy A3-as)

 

 

Dokumentum szeparáció:

Üres lap, vonalkód, vagy patch kód alapján

 

 

Imprinter:

Digitális

 

 

Interfész:

USB 2.0 (USB 1.1 kompatibilis)

 

 

Mellékelt szoftverek:

TWAIN / ISIS meghajtók, Avision AvScan, Button Manager V2, Nuance PaperPort SE 14

 

 

Tápfeszültség:       

100-240 V / AC

 

 

Teljesítmény felvétel:

15 W (1,6 W alvó üzemmódban)

 

 

Méretek (magasság/szélesség/mélység):

165 x 282 x 152 mm (összecsukott tálcákkal)

 

 

Tömeg:

2,5 kg

 

 

Környezeti hőmérséklet (üzem alatt):

10-35 C°

 

 

Relatív páratartalom (üzem alatt):

10-80 % RH (páralecsapódás nélkül)

 

 

Napi terhelhetőség:

5.000 lap

 

 

ST1 szkenner tisztítókészlet

Speciális tisztítófolyadékokat, tisztítókendőket tartalmazó készlet. A szkenner gumigörgőinek rendszeres tisztítását csak ezekkel a speciális folyadékokkal javasolt elvégezni. (más folyadékkal a görgők felpuhulhatnak, vagy kikeményedhetnek) A teljes tisztító készlet tartalma: 250 ml gumitisztító folyadék, 250 ml üvegtisztító folyadék, törlőkendők, tisztítópálcák, sűrített levegő spray.

 

Hálózati kiegészítő

Az AVISION AV332U szkenner USB interfésszel csatlakozik az őt vezérlő számítógéphez. Amennyiben szeretné a szkennert Ethernet hálózaton keresztül másokkal is megosztani, úgy erre is van lehetőség a SILEX USB eszköz szerverek segítségével. Az AVISION AV332U szkennerhez a SILEX DS-510, hálózati kiegészítőt javasoljuk.

Termékinfó
Kategóriák Munkacsoportos szkennerek
Felhasználás szerint
Avision
Márka szerint
Dokumentum szkennerek
Méret szerint
A4 méret
Cikkszám: AV-332U
Márka: Avision
Kérdése van?
Bajkó Csaba
Bajkó Csaba
Üzletágvezető
csaba.bajko@terc.hu
+36 70 670 5200
Dobos Róbert
Dobos Róbert
Rendszermérnök
robert.dobos@terc.hu
+36 70 670 5197
Németh Balázs Sándor
Németh Balázs Sándor
Szerviztechnikus
s.balazs.nemeth@terc.hu
+36 30 464 1225
scrollUp