logo

Avision AD370F

Leírás

Az Avision AD370F (000-0924-07G) szkenner képes percenként 140 db A4-es oldal (70 lap/perc) sebességgel beolvasni a dokumentumokat, automata lapadagolóval és beépített síkággyal egyaránt rendelkezik.

Modell: DF-1903B

 

350 000 Ft + Áfa
Rendelésre
 • Érdeklődjön
  Részletek
 • Utánvétel, Előre átutalás, Fizetés átvételkor üzletünkben
Kosárba
 • Termékleírás
 • Részletek
 • Működési Jellemzők
 • Opciók
 • 100 lapos, 242 mm széles automata lapadagoló, leporellók szkenneléséhez
 • Beépített A4-es síkágy a kivételkezelést igénylő dokumentumokhoz
 • 70 lap/perc / 140 kép/perc beolvasási sebesség (A4, színes, 300 dpi)
 • 600 dpi optikai felbontással
 • Egyenes papírpálya
 • USB 3.2 interfész
 • Állománykímélő fehér LED-es megvilágítás
 • Dombornyomott plasztikkártyák beolvasása 1,25 mm vastagságig
 • Automatikus fényerő / kontraszt beállítások
 • TWAIN és ISIS meghajtók

 

A termék gyártói PDF adatlapja

 

Kérjen tőlünk árajánlatot itt!

Színes és grafikus LCD kijelző

Az Avision AD370F egyszerűen használható az LCD kijelzővel egybeépített panelen található gombokon keresztül. A célállomás kiválasztásával és a „Szkennelés” gomb megnyomásával a beolvasás könnyen indítható és a digitalizált kép elküldhető a megadott célalkalmazásba, például e-mailbe, nyomtatóra vagy a kedvenc képszerkesztő szoftverbe. Legfeljebb kilenc gyakran használt szkennelési beállítás és célhely állítható be előre a különböző szkennelési igényekhez.

 

A visszatartó görgő növeli a papíradagolás megbízhatóságát!

Az innovatív visszatartó görgővel a fejlett papír szeparációs képesség érdekében az AD370F  kiemelkedő adagolási megbízhatóságot és működési termelékenységet biztosít azáltal, hogy hatékonyan csökkenti a többes lapbehúzás vagy a papírelakadás kockázatát. A visszatartó görgő feladata, hogy az adagolás során egyidejűleg csak egy lap kerüljön továbbításra, a köteg többi lapját pedig a papír haladásával ellenkező irányba forgással visszatartsa.

 
Gyors, megbízható és megfizethető kétoldalas szkenner

Az AD370F szkennerek 70 lap/perc (140 kép/perc) sebességű, kétoldalas lapolvasók, melyek gyors, megbízható és megfizethető eszközök olyan vállalkozások számára, ahol műanyag személyi igazolványok, névjegykártyák, dokumentumok vagy más nehéz kártyalapok szkennelésére van szükség. A visszatartó görgőt és a fejlett papíradagolási technológiákat ötvöző AD370F szkennerek a gyors sebesség és a kivételes megbízhatóság egyensúlyát teszi lehetővé a legkülönfélébb szkennelési helyzetekben. A magas, 600 dpi-s optikai felbontásnak és a fejlett képfeldolgozási technológiának köszönhetően biztos lehet benne, hogy a dokumentumok a legjobb képminőségben konvertálhatók. A beépített CIS (Contact Image Sensor) modullal és a LED-es megvilágítással az AD370F szkennerek nem igényelnek felmelegedési időt.

 
A leporelló szkenner

Az Avision AD370F a többi A4-es dokumentum szkennerhez képest egyedi és innovatív kialakítással büszkélkedhet – akár 242 x 356 mm-es méretű dokumentumok befogadására is alkalmas. A szabványos A4-es szélességről 242 mm-re megnövelt dokumentumszélesség az AD370F szkennert versenyképesebbé teszi, hiszen akár leporellókat is képes befogadni, anélkül, hogy annak perforációját el kellene távolítanunk. Az Avision AD370F kétoldalas szkenner dokumentumok és kártyák digitalizálására egyaránt alkalmas. A fejlett egyenes papírútnak és képfeldolgozási technológiának köszönhetően különböző méretű és súlyú dokumentumok vegyes kötegei szkennelhetők, a beolvasott képek megfelelően levághatók, elferdíthetők, és használatra készek. A szkenner adagolója elfogadja a vegyes méretű papírokat a nyugtáktól (50 x 50 mm) az üzleti dokumentumig (242 x 356 mm). Az automatikus dokumentumadagoló elég robusztus ahhoz is, hogy akár 413 g/m2 súlyú papírt és dombornyomott kemény kártyákat, például személyi igazolványt, hitelkártyát, jogosítványt és 1,25 mm vastag egészségbiztosítási kártyát adagoljon.

 

Precíziós papíradagolás

A visszatartó görgő növeli a papíradagolás megbízhatóságát az AD370F szkennerekbe beépített fejlett papírvédelmi technológia pedig megvédi az értékes papírt a ráncosodástól vagy elszakadástól azáltal, hogy leállítja a szkennelési folyamatot, ha egy ferde oldalt észlel.

 

Hatékony szoftveralkalmazások

Az AD370F szkenner TWAIN és ISIS illesztőprogramokkal érkezik, és a csomagban olyan hatékony szoftveralkalmazásokat tartalmaz, mint az Avision Button Manager, az AVScan és a PaperPort. A Button Manager segítségével egyetlen gombnyomással kereshető PDF-fájlokat hozhat létre, képeket szkennelhet és küldhet e-mail-, nyomtató- vagy felhőkiszolgálókra, mint például a Google DriveTM vagy az Evernote®. Az AVScan X és a PaperPort rendkívül hatékony képfeldolgozó és dokumentumkezelő szoftverek, amelyek segítenek hatékonyabban lebonyolítani a feladatokat. Az AVISION Button Manager V2 egy olyan szoftver, amivel a hagyományos lépésről lépésre történő (szkennelési módok beállítása, beolvasás, alkalmazás megnyitása, mentés stb.) beolvasás egyetlen gombnyomással elvégezhető, így produktív munka is végezhető már vele.

 

 

A Button Manager V2 segítségével kilenc különböző profil közül választhatunk, melyekkel a beolvasás után a dokumentumok azonnal megoszthatók másokkal is, akár felhő alapú alkalmazásokról (Google Docs, SharePoint), akár FTP tárhelyről, vagy nyomtatóra, e-mailbe küldésről, vagy lokális beviteli rendszerről legyen szó. A Button Manager V2 gyors beviteli szoftverrel számos különböző fájltípus hozható létre, olyanok, mint a BMP, GIF, JPEG, OCR (only iScan), PDF, PDF Multipage, PNG, RTF, TIFF, TIFF Multipage, TXT, XPS, DOC, XLS, PPT, DOCX, XLSX, PPTX, vagy a HTML.

Az AVISION AvScan X egy olyan, a szkennerrel együtt alapáron érkező beviteli alkalmazás, amivel a dokumentumok szeparációjától kezdve a vonalkód felismerésen át az indexelésig, FTP tárhelyre feltöltésig számos feladatot elvégezhetünk.

 

 

A Nuance ScanSoft PaperPort SE 14 jóval több egy egyszerű szövegfelismerő (OCR) szoftvernél, hiszen a beszkennelt dokumentumok azonnali visszakereséséhez elegendő egy kulcsszót, vagy bármi más jellemzőt begépelnünk és a dokumentum azonnal rendelkezésünkre áll. A PaperPort SE 14 segítségével számláink, faxaink és más dokumentumaink könnyedén átláthatóvá, kezelhetővé, vagy akár Microsoft Office alkalmazásokba beilleszthetővé válnak.

Szkenner típusa:

Kétoldalas lapadagolós dokumentum szkenner

 

 

Szkennelési technológia:

CIS (Contact Image Sensor) szenzorokkal  

 

 

Aktív szkennelési terület:

216 mm x 356 mm (nagyobb, mint A4)

 

 

Lapadagoló szélessége:

242 mm szélességű dokumentumok befogadásra is képes

 

 

Dokumentumok vastagsága:

27 – 413 g/m2 között

 

 

Hosszú dokumentum mód:

300 dpi felbontás mellett: 5.540 mm

 

 

Felbontás (kimeneti):

75-1200 dpi

 

 

Felbontás (optikai):              

600 dpi

 

 

Megvilágítás:

Fehér LED sor (UV és IR mentes)

 

 

Kettős lapbehúzás ellenőrzése:

Ultrahangos szenzorral

 

 

Beolvasási sebesség:

70 lap/perc, 140 kép/perc (A4, 300 dpi, színes)       

 

 

Beolvasási színmélység:

48 bit színes, 16 bit szürkeskálás

 

 

Kimeneti színmélység:

24 bit színes, 8 bit szürkeskálás, 1 bit fekete-fehér, MultiStream

 

 

Képfeldolgozás:

Rácstalanítás (despeckle), Színkiejtés (tetszőleges színre), háttérszín homogenizálása, tükrözés, JPEG kompresszió, konfigurálható szövegkiemelés, Moiré eltávolítás, statikus, dinamikus küszöbszint (Threshold), automatikus lapméret felismerés, üres oldal kihagyása, automatikus szín felismerés, szöveg automatikus olvasható pozícióba forgatása, lyukasztás érzékelése/kitöltése, csíkok eltávolítása, automatikus vágás, automatikus kiegyenesítés.

 

 

Egydimenziós vonalkódok felismerése:

Add-2, Add-5, Airline 2 of 5, Australian Post 4-State Code, BCD Matrix, Codabar, Code 128 (A,B,C), Code 2 of 5, Code 32, Code 39, Code 39 Extended, Code 93, Code 93 Extended, DataLogic 2 of 5, EAN 128 (GS1, UCC), EAN-13, EAN-8, GS1 DataBar, Industrial 2 of 5, Intelligent Mail (Code One), Interleaved 2 of 5, Inverted 2 of 5, ITF-14 / SCC-14, Matrix 2 of 5, Patch Codes, PostNet, Royal Mail (RM4SCC), UCC 128, UPC-A, UPC-E

 

 

Kétdimenziós vonalkódok felismerése:

Aztec, DataMatrix, PDF 417, QR Code

 

 

Kimeneti fájlformátumok:

BMP, PNG, GIF, JPEG, Single-Page PDF, Multi-Page PDF,
Multi-TIFF, TIFF, RTF, TXT, OCR (for iScan only), XPS,
DOC, XLS, PPT, DOCS, XLSX, PPTX, HTML

 

 

Lapadagoló (ADF):

100 lapos (A4, 80 g/m2)

 

 

Síkágy:

Beépített A4-es

 

 

Dokumentum szeparáció:

Üres lap, vonalkód, vagy patch kód alapján

 

 

Imprinter:

Digitális

 

 

Interfész:

USB 3.2

 

 

Mellékelt szoftverek:

TWAIN / ISIS meghajtók, Avision AvScan, Button Manager V2, Nuance PaperPort SE 14

 

 

Tápfeszültség:       

100-240 V / AC

 

 

Teljesítmény felvétel:

35 W (2,1 W alvó üzemmódban)

 

 

Méretek (magasság/szélesség/mélység):

231 x 545 x 321 mm

 

 

Tömeg:

7,1 kg

 

 

Környezeti hőmérséklet (üzem alatt):

10-35 C°

 

 

Relatív páratartalom (üzem alatt):

10-80 % RH (páralecsapódás nélkül)

 

 

Napi terhelhetőség:

15.000 lap

 

 

ST1 szkenner tisztítókészlet

Speciális tisztítófolyadékokat, tisztítókendőket tartalmazó készlet. A szkenner gumigörgőinek rendszeres tisztítását csak ezekkel a speciális folyadékokkal javasolt elvégezni. (más folyadékkal a görgők felpuhulhatnak, vagy kikeményedhetnek) A teljes tisztító készlet tartalma: 250 ml gumitisztító folyadék, 250 ml üvegtisztító folyadék, törlőkendők, tisztítópálcák.

 

Hálózati kiegészítő

Az AVISION AD370F szkenner USB interfésszel csatlakozik az őt vezérlő számítógéphez. Amennyiben szeretné a szkennert Ethernet hálózaton keresztül is használni, úgy válassza az AD370F szkennernek valamelyik hálózatos változatát (AD370FN, vagy AD370FWN), vagy csatlakoztassa hálózatra az AD370F szkennert a SILEX USB eszköz szerverek segítségével. Az AVISION AD370F szkennerhez a SILEX DS-510, hálózati kiegészítőt javasoljuk.

Termékinfó
Kategóriák Munkacsoportos szkennerek
Felhasználás szerint
Avision
Márka szerint
Dokumentum szkennerek
Méret szerint
A4 méret
Cikkszám: AD370F
Márka: Avision
Kérdése van?
Bajkó Csaba
Bajkó Csaba
Üzletágvezető
csaba.bajko@terc.hu
+36 70 670 5200
Dobos Róbert
Dobos Róbert
Rendszermérnök
robert.dobos@terc.hu
+36 70 670 5197
Németh Balázs Sándor
Németh Balázs Sándor
Szerviztechnikus
s.balazs.nemeth@terc.hu
+36 30 464 1225
scrollUp