logo

Avision AN335W

Leírás

A kompakt, elérhető árú A4-es, hálózatos dokumentumszkenner

Az Avision AD335W (FF-2002H) egy olyan önálló működésre is képes A4-es dokumentum szkenner, mely az USB 3.2 interfész mellett Gigabit Ethernet és beépített WiFi interfésszes is rendelkezik a könnyebb illeszthetőség érdekében. Az AD335W nagyméretű (8") színes érintőképernyős kijelzővel rendelkezik, a szkenner (000-0974-02G) valós időben egyszerre olvassa a dokumentumok mindkét oldalát, így percenként 80 oldal (40 lap/perc) digitalizálására alkalmas.

331 200 Ft + Áfa
Rendelésre
 • Érdeklődjön
  Részletek
 • Utánvétel, Előre átutalás, Fizetés átvételkor üzletünkben
Kosárba
 • Termékleírás
 • Részletek
 • Működési jellemzők
 • Opciók
 • Közvetlen szkennelés USB memóriára, vagy flash meghajtóra
 • Számítógép nélküli önálló működés
 • Nagyméretű színes érintőképernyős kijelző
 • 40 lap/perc / 80 kép/perc beolvasási sebesség (A4, színes, 200 dpi)
 • 1200 dpi maximális felbontással
 • Egyenes papírpálya
 • USB 3.2, Gigabit Ethernet és Wi-Fi interfészek
 • Állománykímélő fehér LED-es megvilágítás
 • Dombornyomott plasztikkártyák beolvasása 1,25 mm vastagságig
 • Automatikus fényerő / kontraszt beállítások

PDF adatlap

Szkennelés hálózaton

Az Avision AN335W szkenner hátoldalán található Gigabit Ethernet interfésznek köszönhetően az eszköz hálózati szkennerként is használható. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók megoszthatják a szkennert a hálózaton és a beolvasott dokumentumokat a saját gépükre tudják lementeni.

Szkennelés mobil eszközökre

Az Avision AN335W szkenner a beépített Wi-Fi interfésznek köszönhetően könnyen használható mobil eszközökkel is. Az Avision alkalmazáson keresztül a felhasználók a saját mobil eszközeikről tudnak szkennelést indítani, valamint a beolvasott dokumentumokat azokra lementeni.

Szkennelés önállóan, PC nélkül

Az Avision AN335W szkenner önállóan is használható külön számítógép használata nélkül. Lehetőség van PC nélkül szkennelni és a beolvasott dokumentumokat e-mailben elküldeni, FTP szerverre küldeni, megosztott mappába (SMB) küldeni, vagy különböző felhő alapú tárhelyekre (Google Drive, Dropbox, OneDrive, SharePoint stb.) küldeni.

Közvetlen szkennelés USB memóriára, vagy flash meghajtóra

Az Avision AN335W szkenner hátoldalán található direkt USB interfésznek köszönhetően lehetőség van a szkennerbe helyezett pendrive, vagy USB flash meghajtóra közvetlenül szkennelni.

Nagyméretű beépített színes érintőképernyős kijelző

 

Az AN335W szkenner egyszerűen használható a beépített nagyméretű (8” / 20,32 cm) érintőképernyős LCD kijelzővel rendelkezik. A célállomás kiválasztásával és a „Szkennelés” gomb megnyomásával a beolvasás könnyen indítható és a digitalizált kép elküldhető a megadott célalkalmazásba, például e-mailbe, nyomtatóra vagy a kedvenc képszerkesztő szoftverbe. A leggyakrabban használt szkennelési beállítások és célhelyek  előre beállíthatók és elmenthetők a különböző szkennelési igényekhez.

A visszatartó görgő növeli a papíradagolás megbízhatóságát

Az innovatív visszatartó görgővel a fejlett papír szeparációs képesség érdekében az AN335W kiemelkedő adagolási megbízhatóságot és működési termelékenységet biztosít azáltal, hogy hatékonyan csökkenti a többes lapbehúzás vagy a papírelakadás kockázatát. A visszatartó görgő feladata, hogy az adagolás során egyidejűleg csak egy lap kerüljön továbbításra, a köteg többi lapját pedig a papír haladásával ellenkező irányba forgással visszatartsa.

Gyors, megbízható és megfizethető kétoldalas szkenner

Az AN335W szkenner 40 lap/perc (80 kép/perc) sebességű, kétoldalas lapolvasók, melyek gyors, megbízható és megfizethető eszközök olyan vállalkozások számára, ahol műanyag személyi igazolványok, névjegykártyák, dokumentumok vagy más nehéz kártyalapok szkennelésére van szükség.

A visszatartó görgőt és a fejlett papíradagolási technológiákat ötvöző AN335W szkenner a gyors sebesség és a kivételes megbízhatóság egyensúlyát teszi lehetővé a legkülönfélébb szkennelési helyzetekben.       

A magas, 1200 dpi-s kimeneti felbontásnak és a fejlett képfeldolgozási technológiának köszönhetően a dokumentumok a legjobb képminőségben konvertálhatók. A beépített CIS (Contact Image Sensor) modullal és a LED-es megvilágítással az AN335W szkennerek nem igényelnek felmelegedési időt.

A „mindenevő” szkenner

Az Avision AN335W kétoldalas szkenner dokumentumok és kártyák digitalizálására egyaránt alkalmas. A fejlett egyenes papírútnak és képfeldolgozási technológiának köszönhetően különböző méretű és súlyú dokumentumok vegyes kötegei szkennelhetők, a beolvasott képek megfelelően levághatók, elferdíthetők, és használatra készek. A szkenner adagolója elfogadja a vegyes méretű papírokat a nyugtáktól (74 x 52 mm) az üzleti dokumentumig (216 x 356 mm). Az automatikus dokumentumadagoló elég robusztus ahhoz is, hogy akár 413 g/m2 súlyú papírt és dombornyomott kemény kártyákat, például személyi igazolványt, hitelkártyát, jogosítványt és 1,25 mm vastag egészségbiztosítási kártyát adagoljon.

Precíziós papíradagolás

A visszatartó görgő növeli a papíradagolás megbízhatóságát az AN335W szkennerekbe beépített fejlett papírvédelmi technológia pedig megvédi az értékes papírt a ráncosodástól vagy elszakadástól azáltal, hogy leállítja a szkennelési folyamatot, ha egy ferde oldalt észlel.

Hatékony szoftveralkalmazások

Az AN335W szkenner TWAIN illesztőprogrammal érkezik, és a csomagban olyan hatékony szoftveralkalmazásokat tartalmaz, mint az Avision Button Manager, az AVScan X és a PaperPort. A Button Manager segítségével egyetlen gombnyomással kereshető PDF-fájlokat hozhat létre, képeket szkennelhet és küldhet e-mail-, nyomtató- vagy felhőkiszolgálókra, mint például a Google DriveTM vagy az Evernote®. Az AVScan X és a PaperPort rendkívül hatékony képfeldolgozó és dokumentumkezelő szoftverek, amelyek segítenek hatékonyabban lebonyolítani a feladatokat.

Az AVISION Button Manager V2 egy olyan szoftver, amivel a hagyományos lépésről lépésre történő (szkennelési módok beállítása, beolvasás, alkalmazás megnyitása, mentés stb.) beolvasás egyetlen gombnyomással elvégezhető, így produktív munka is végezhető már vele.

A Button Manager V2 segítségével kilenc különböző profil közül választhatunk, melyekkel a beolvasás után a dokumentumok azonnal megoszthatók másokkal is, akár felhő alapú alkalmazásokról (Google Docs, SharePoint), akár FTP tárhelyről, vagy nyomtatóra, e-mailbe küldésről, vagy lokális beviteli rendszerről legyen szó. A Button Manager V2 gyors beviteli szoftverrel számos különböző fájltípus hozható létre, olyanok, mint a BMP, GIF, JPEG, OCR (only iScan), PDF, PDF Multipage, PNG, RTF, TIFF, TIFF Multipage, TXT, XPS, DOC, XLS, PPT, DOCX, XLSX, PPTX, vagy a HTML.

 

Az AVISION AvScan X egy olyan, a szkennerrel együtt alapáron érkező beviteli alkalmazás, amivel a dokumentumok szeparációjától kezdve a vonalkód felismerésen át az indexelésig, FTP tárhelyre feltöltésig számos feladatot elvégezhetünk.

 

A Nuance PaperPort SE 14 jóval több egy egyszerű szövegfelismerő (OCR) szoftvernél, hiszen a beszkennelt dokumentumok azonnali visszakereséséhez elegendő egy kulcsszót, vagy bármi más jellemzőt begépelnünk és a dokumentum azonnal rendelkezésünkre áll. A PaperPort SE 14 segítségével számláink, faxaink és más dokumentumaink könnyedén átláthatóvá, kezelhetővé, vagy akár Microsoft Office alkalmazásokba beilleszthetővé válnak.

Szkenner típusa: Kétoldalas lapadagolós hálózati dokumentum szkenner
   
Szkennelési technológia: CIS (Contact Image Sensor) szenzorokkal
   
Aktív szkennelési terület: 216 mm x 356 mm (nagyobb, mint A4)
   
Dokumentumok vastagsága: 50 – 413 g/m2 között
   
Hosszú dokumentum mód: 300 dpi felbontás mellett: 5.540 mm
   
Felbontás (kimeneti): 75-1200 dpi
   
Felbontás (optikai): 600 dpi
   
Megvilágítás: Fehér LED sor (UV és IR mentes)
   
Kijelző: 8” (20,3 cm) beépített, színes érintőképernyős
   
Kettős lapbehúzás ellenőrzése: Ultrahangos szenzorral
   
Beolvasási sebesség: 40 lap/perc, 80 kép/perc (A4, 200 dpi, színes)
   
Beolvasási színmélység: 48 bit színes, 16 bit szürkeskálás
   
Kimeneti színmélység: 24 bit színes, 8 bit szürkeskálás, 1 bit fekete-fehér, MultiStream
   
Képfeldolgozás: Rácstalanítás (despeckle), Színkiejtés (tetszőleges színre), háttérszín homogenizálása, tükrözés, JPEG kompresszió, konfigurálható szövegkiemelés, Moiré eltávolítás, statikus, dinamikus küszöbszint (Threshold), automatikus lapméret felismerés, üres oldal kihagyása, automatikus szín felismerés, szöveg automatikus olvasható pozícióba forgatása, lyukasztás érzékelése/kitöltése, csíkok eltávolítása, automatikus vágás, automatikus kiegyenesítés.
   
Egydimenziós vonalkódok felismerése: Add-2, Add-5, Airline 2 of 5, Australian Post 4-State Code, BCD Matrix, Codabar, Code 128 (A,B,C), Code 2 of 5, Code 32, Code 39, Code 39 Extended, Code 93, Code 93 Extended, DataLogic 2 of 5, EAN 128 (GS1, UCC), EAN-13, EAN-8, GS1 DataBar, Industrial 2 of 5, Intelligent Mail (Code One), Interleaved 2 of 5, Inverted 2 of 5, ITF-14 / SCC-14, Matrix 2 of 5, Patch Codes, PostNet, Royal Mail (RM4SCC), UCC 128, UPC-A, UPC-E
   
Kétdimenziós vonalkódok felismerése: Aztec, DataMatrix, PDF 417, QR Code
   
Kimeneti fájlformátumok: BMP, PNG, GIF, JPEG, Single-Page PDF, Multi-Page PDF,
Multi-TIFF, TIFF, RTF, TXT, OCR (for iScan only), XPS,
DOC, XLS, PPT, DOCS, XLSX, PPTX, HTML
   
Lapadagoló (ADF): 50 lapos (A4, 80 g/m2)
   
Síkágy: Opcionális (külső, A4-es, vagy A3-as)
   
Dokumentum szeparáció: Üres lap, vonalkód, vagy patch kód alapján
   
Imprinter: Digitális
   
Interfész:

USB 3.2, Gigabit Ethernet (RJ-45)

Külön USB interfész a pendrive-ra való direkt szkenneléshez
   
Wi-Fi: IEEE 802.1b/g/n
   
Kimenetek:

Szkennelés USB meghajtóra, vagy hálózatra (számítógép nélkül)

Szkennelés FTP szerverre / E-mail küldésre

Szkennelés megosztott mappába / USB meghajtóra (számítógéppel)

Szkennelés mobil eszközökre (Wi-Fi interfészen keresztül)
   
Mellékelt szoftverek: TWAIN meghajtó, Avision AvScan-X, Button Manager V2, Nuance PaperPort SE 14
   
Tápfeszültség: 100-240 V / AC
   
Teljesítmény felvétel: 17 W (1,9 W alvó üzemmódban)
   
Méretek (magasság/szélesség/mélység): 165 x 282 x 152 mm (összecsukott tálcákkal)
   
Tömeg: 3,1 kg
   
Környezeti hőmérséklet (üzem alatt): 10-35 C°
   
Relatív páratartalom (üzem alatt): 10-80 % RH (páralecsapódás nélkül)
   
Napi terhelhetőség: 4.000 lap
   

 

Külső síkágy

      Az Avision számos olyan szkennert gyárt, mely csak automata lapadagolóval rendelkezik, síkággyal viszont nem. Sokszor szükség van azonban kivételkezelést igénylő dokumentumok (magazinok, spirálozott dokumentumok, füzetek, könyvek stb.) digitalizálására is, mely lapadagolóval nem feldolgozható. Az Avision duális szkenner meghajtóinak köszönhetően az Avision külső síkágyak (A4, vagy A3) ideális kiegészítői lehetnek az Avision lapadagolós szkennereknek, hiszen a meghajtók mindekét szkennert képesek egy számítógépen kezelni. A duális meghajtó jóvoltából a lapokra szedett dokumentumok ezáltal az automata lapadagolós szkennerrel, míg a kivételkezelést igénylő dokumentumok pedig a síkággyal feldolgozhatók.

Avision FB25

Avision FB5000

 

ST1 szkenner tisztítókészlet

 

Speciális tisztítófolyadékokat, tisztítókendőket tartalmazó készlet. A szkenner gumigörgőinek rendszeres tisztítását csak ezekkel a speciális folyadékokkal javasolt elvégezni. (más folyadékkal a görgők felpuhulhatnak, vagy kikeményedhetnek) A teljes tisztító készlet tartalma: 250 ml gumitisztító folyadék, 250 ml üvegtisztító folyadék, törlőkendők, tisztítópálcák, sűrített levegő spray.

Termékinfó
Kategóriák A4 méret
Dokumentum szkennerek
Munkacsoportos szkennerek
Avision
Cikkszám: AN335W
Márka: Avision
Kérdése van?
Bajkó Csaba
Bajkó Csaba
Üzletágvezető
csaba.bajko@terc.hu
+36 70 670 5200
Dobos Róbert
Dobos Róbert
Rendszermérnök
robert.dobos@terc.hu
+36 70 670 5197
Németh Balázs Sándor
Németh Balázs Sándor
Szerviztechnikus
s.balazs.nemeth@terc.hu
+36 30 464 1225
scrollUp