Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a terc.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Dokumentumarchiválási Üzletág

2012 őszén kezdte meg működését új, dokumentumarchiválással kapcsolatos termékeket, megoldásokat kínáló üzletágunk, amely disztribúciós tevékenységet folytat: különböző méretű és típusú dokumentumok (üzleti dokumentumok, könyvek, térképek, műszaki rajzok stb.) archiválásához kínál hardver és szoftver megoldásokat, biztosítja a készülékek garanciális és garancián túli szervizelését. Vállaljuk cégek ez irányú eszközállományának felmérését, egyedi és átalánydíjas karbantartását, javítását. A leggyakrabban használt szkennerekhez raktáron tartunk kopó és fogyó alkatrészeket, a biztonságos működtetés érdekében cserekészülékeket is biztosítunk.

A Dokumentumarchiválási Üzletágban sokéves tapasztalattal, gyártói és viszonteladói kapcsolatokkal egyaránt rendelkező, korábban is ezen a területen tevékenykedő munkatársak dolgoznak, akik tudásukat folyamatosan fejlesztik. Rendszeres gyártói továbbképzéseken vesznek részt, amelyek befejezésekor szaktudásukról eredményesen adnak számot. Legfontosabb beszállítók: Fujitsu, Kodak, Colortrac, i2S, Kirtas, Silex, Rowe stb.

 

Tovább a Dokumentumarchiválási Üzletág oldalára.


scrollUp