logo

Magyar Termék Nagydíj

Magyar Termék Nagydíj® pályázati rendszer

A Magyar Termék Nagydíj® minőségtanúsító rendszer célja, hogy elismerje és díjazza a Magyarországon gyártott vagy forgalmazott termékek és szolgáltatások magas minőségi színvonalát, továbbá a nemzetközi piacon is elősegítse a versenyképes, kiemelkedő minőségű termékek előállítását, ösztönözze a magas szintű szolgáltatásokat, segítséget nyújtson a termékeket és szolgáltatásokat vásárló fogyasztóknak a minőségtudatos választásban. A díjban részesült vállalkozások önként vállalt gyártói, forgalmazói garanciái kifejezik a megkülönböztetett és folyamatosan biztosított minőséget.

 

TERC Kft. mint többszörös díjazott!

A TERC Kft. először 2003-ban vállalkozott építőipari vállalkozói programrendszereivel a megmérettetésre. Nagy megtiszteltetés volt vállalkozásunk számára, hogy a 2003. szeptember 3-án megtartott ünnepélyes díjkiosztón a zsűri javaslata, a Kiírók Tanácsa döntése alapján Puch László úr, az Országgyűlés Gazdasági Bizottságának elnöke átadta a 2003. évi Magyar Termék Nagydíj® kitüntető címet.

2004-ben a TERC Kft. által kiadott építőipari szakmai lapok megkapták a Magyar Termék Nagydíj® pályázat dicsérő oklevelét.

Az építőipari vállalkozói programrendszerekhez kapcsolódó CÉZÁR Beruházási Programrendszer a 2005. évi pályázat során ugyancsak elnyerte Magyar Termék Nagydíj® kitüntető címet.

 

Átlépve a "másik" oldalra!

Örömünkre szolgált, hogy a Kiírók Tanácsa felkérte vállalkozásunkat tagjai közé és így 2006. óta a TERC Kft. egyenrangú partnerként, aktívan részt vesz a Magyar Termék Nagydíj® Kiírók Tanácsa munkájában. Tevékenységének megfelelően az építőanyag-ipar és az informatika területéről érkező pályázatok elősegítését tekinti fő feladatának, 2009. óta az általa alapított különdíjat is e terület kiemelkedő termékgyártóinak, -forgalmazóinak ítéli oda.

 

 

Átadott különdíj okleveleink:

2009. TONDACH Magyarország Cserép- és Téglagyártó Zrt.

2010. ISOTEQ Magyarország Kft.

2011. Csomiép Beton és Meliorációs Termékgyártó Kft.

2012. GEOWATT Ipari- Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

2013. KÉSZ Ipari Gyártó Kft.

2014. Pipelife Hungária Kft.

2015. Poli-Farbe Kft.

2016. Legrand Magyarország Villamos Rendszerek Zrt.

 

 

Kiléptünk a Kiírók Tanácsából!

10 éves szoros együttműködés után 2016. decemberében kiléptünk a  Magyar Termék Nagydíj® Kiírók Tanácsából. 


scrollUp