logo

Avision AD8120

Leírás

Gyors, megbízható A3-as produktív dokumentumszkenner

Az Avision AD8120 (FT-1607B) egy olyan A3-as kétoldalas dokumentumszkenner, mely nemcsak az átlagosnál nagyobb kapacitású (500 lap) automata lapadagolóval rendelkezik, hanem választható egyenes papírpályával is, melyen keresztül akár dombornyomott plasztikkártyák is beolvashatók. Az Avision AD8120 (000-0871-07G) szkennerrel percenként 240 A4-es oldalt (120 lap/perc) digitalizálhatunk.

4 304 157 Ft
Raktáron
 • 1-2 napon belül
  Részletek
 • Utánvétel, Előre átutalás, Fizetés átvételkor üzletünkben
Kosárba
 • Termékleírás
 • Részletek
 • Működési jellemzők
 • Opciók

 

Gyors, kétoldalas produktív szkenner

 

 • 500 lapos, emelőliftes automata lapadagoló
 • 120 lap/perc / 240 kép/perc beolvasási sebesség (A4, színes, 200 dpi)
 • 600 dpi optikai / 1200 dpi maximális felbontással
 • Választható egyenes papírpálya
 • Tűzőkapocs detektálás
 • Állománykímélő fehér LED-es megvilágítás
 • Dombornyomott plasztikkártyák beolvasása 1,25 mm vastagságig
 • Automatikus fényerő / kontraszt beállítások
 • TWAIN és ISIS meghajtók
 • Opcionális imprinter

 

PDF adatlap

Robosztus, terhelhető produktív szkenner

 

Az Avision AD8120 szkenner egy igazi igásló, ami az 500 lapos emelőliftes automata lapadagolójával, 120 lap/perces (240 kép/perc) sebességével termelékeny munkára lett kifejlesztve, mellyel naponta akár 60.000 dokumentumot is beolvashatunk.

 

A fordított görgőt és a fejlett papíradagolási technológiákat ötvöző AD8120 a gyors sebesség és a kivételes megbízhatóság egyensúlyát teszi lehetővé a legkülönfélébb szkennelési helyzetekben.       

 

A magas, 600 dpi-s optikai felbontásnak és a fejlett képfeldolgozási technológiának köszönhetően biztos lehet benne, hogy a dokumentumok a legjobb képminőségben konvertálhatók. A CCD technológiának köszönhetően gyűrött, árnyékos dokumentumról is tökéletes képet kaphatunk. A LED-es megvilágítással az AD8120 nem igényel felmelegedési időt.

 

Választható egyenes papírpálya

Az Avision AD8120 szkenner 500 lapos lapadagolójába A3 szélességű dokumentumokat helyezhetünk, azonban a szkennerrel lehetőség van átlagostól eltérő dokumentumok beolvasására is, hiszen a szkenner hátoldala lenyitható, így a dokumentumok egyenes papírpályán haladhatnak át a szkenneren. Az egyenes papírpályának köszönhetően az AD8120 képes akár 413 g/m2 súlyú papírt, dombornyomott kemény kártyákat (például személyi igazolványt, hitelkártyát, jogosítványt és 1,25 mm vastag egészségbiztosítási kártyát), vagy több méter hosszú dokumentumokat is beolvasni.

 

Precíziós papíradagolás

A fordított görgő növeli a papíradagolás megbízhatóságát Az innovatív fordított görgővel a fejlett papír szétválasztási képesség érdekében az AD8120 hatékonyan csökkenti a többszörös adagolás vagy a papírelakadás kockázatát.

 

A fejlett papírvédelmi technológia megvédi az értékes papírt a ráncosodástól vagy elszakadástól azáltal, hogy leállítja a szkennelési folyamatot, ha egy ferde oldalt észlel.

 

Nagyméretű LCD kijelző

Az AD8120 szkenner egyszerűen használható a nagyméretű (1,8”) LCD kijelzővel egybeépített panelen található gombokon keresztül. A célállomás kiválasztásával és a „Szkennelés” gomb megnyomásával a beolvasás könnyen indítható és a digitalizált kép elküldhető a megadott célalkalmazásba, például e-mailbe, nyomtatóra vagy a kedvenc képszerkesztő szoftverbe. Legfeljebb kilenc gyakran használt szkennelési beállítás és célhely állítható be előre a különböző szkennelési igényekhez.

 

Tűzőkapocs detektálás

Sajnos a szkennelendő dokumentumok között időnként előfordulhatnak tűzőkapcsok, gépkapcsok, melyek a szkenner belsőjét (üveglap, gumigörgők, papírpálya), valamint a szkennelendő dokumentumot egyaránt károsíthatják, ezért fontos az ilyen dokumentumoknak az időbeni észlelése. Az Avision AD8120 szkennerben lévő technológia biztosítja azt, hogy az ilyen dokumentumok még beolvasás előtt érzékelve legyenek, függetlenül attól, hogy a tűzőkapocs, gépkapocs, a dokumentum mely részén található.

 

Ultrahangos többes lapbehúzás detektálás

Az Avision AD8120 szkenner ultrahangos szenzorokkal három ponton is érzékeli, ha az adagolóban valamilyen oknál fogva többes lapbehúzás történik. Mindhárom szenzor egyenként ki-és bekapcsolható annak érdekében, hogy figyelmen kívül hagyja, vagy érzékelje a dokumentumok bizonyos területeit, így a boríték, öntapadós matrica, többpéldányos papír stb. is könnyedén feldolgozható legyen.

 

Hatékony szoftveralkalmazások

Az AD8120 szkenner TWAIN és ISIS illesztőprogramokkal érkezik, és a csomagban olyan hatékony szoftveralkalmazásokat tartalmaz, mint az Avision Button Manager, az AVScan és a PaperPort. A Button Manager segítségével egyetlen gombnyomással kereshető PDF-fájlokat hozhat létre, képeket szkennelhet és küldhet e-mail-, nyomtató- vagy felhőkiszolgálókra, mint például a Google DriveTM vagy az Evernote®. Az AVScan X és a PaperPort rendkívül hatékony képfeldolgozó és dokumentumkezelő szoftverek, amelyek segítenek hatékonyabban lebonyolítani a feladatokat.

 

Az AVISION Button Manager V2 egy olyan szoftver, amivel a hagyományos lépésről lépésre történő (szkennelési módok beállítása, beolvasás, alkalmazás megnyitása, mentés stb.) beolvasás egyetlen gombnyomással elvégezhető, így produktív munka is végezhető már vele.

 

A Button Manager V2 segítségével kilenc különböző profil közül választhatunk, melyekkel a beolvasás után a dokumentumok azonnal megoszthatók másokkal is, akár felhő alapú alkalmazásokról (Google Docs, SharePoint), akár FTP tárhelyről, vagy nyomtatóra, e-mailbe küldésről, vagy lokális beviteli rendszerről legyen szó. A Button Manager V2 gyors beviteli szoftverrel számos különböző fájltípus hozható létre, olyanok, mint a BMP, GIF, JPEG, OCR (only iScan), PDF, PDF Multipage, PNG, RTF, TIFF, TIFF Multipage, TXT, XPS, DOC, XLS, PPT, DOCX, XLSX, PPTX, vagy a HTML.

 

Az AVISION AvScan X egy olyan, a szkennerrel együtt alapáron érkező beviteli alkalmazás, amivel a dokumentumok szeparációjától kezdve a vonalkód felismerésen át az indexelésig, FTP tárhelyre feltöltésig számos feladatot elvégezhetünk.

A Nuance ScanSoft PaperPort SE 14 jóval több egy egyszerű szövegfelismerő (OCR) szoftvernél, hiszen a beszkennelt dokumentumok azonnali visszakereséséhez elegendő egy kulcsszót, vagy bármi más jellemzőt begépelnünk és a dokumentum azonnal rendelkezésünkre áll. A PaperPort SE 14 segítségével számláink, faxaink és más dokumentumaink könnyedén átláthatóvá, kezelhetővé, vagy akár Microsoft Office alkalmazásokba beilleszthetővé válnak.

Szkenner típusa: Kétoldalas lapadagolós produktív dokumentum szkenner
   
Szkennelési technológia: 2 db független CCD kamerával (kétoldalas szkenneléshez)  
   
Aktív szkennelési terület: 310 mm x 432 mm (A3)
   
Dokumentumok vastagsága:

27 – 105 g/m2 között (U alakú papírpályával)

27 – 413 g/m2 között (Egyenes papírpályával)
   
Hosszú dokumentum mód: 200 dpi felbontás mellett: 6.000 mm
   
Felbontás (kimeneti): 75-1200 dpi
   
Felbontás (optikai): 600 dpi
   
Megvilágítás: Fehér LED sor (UV és IR mentes)
   
Kettős lapbehúzás ellenőrzése: Ultrahangos szenzorokkal (3 db független)
   
Beolvasási sebesség: 120 lap/perc, 240 kép/perc (A4, 200 dpi, színes)
   
Beolvasási színmélység: 48 bit színes, 16 bit szürkeskálás
   
Kimeneti színmélység: 24 bit színes, 8 bit szürkeskálás, 1 bit fekete-fehér, MultiStream
   
Képfeldolgozás: Rácstalanítás (despeckle), Színkiejtés (tetszőleges színre), háttérszín homogenizálása, tükrözés, JPEG kompresszió, konfigurálható szövegkiemelés, Moiré eltávolítás, statikus, dinamikus küszöbszint (Threshold), automatikus lapméret felismerés, üres oldal kihagyása, automatikus szín felismerés, szöveg automatikus olvasható pozícióba forgatása, lyukasztás érzékelése/kitöltése, csíkok eltávolítása, automatikus vágás, automatikus kiegyenesítés.
   
Egydimenziós vonalkódok felismerése: Add-2, Add-5, Airline 2 of 5, Australian Post 4-State Code, BCD Matrix, Codabar, Code 128 (A,B,C), Code 2 of 5, Code 32, Code 39, Code 39 Extended, Code 93, Code 93 Extended, DataLogic 2 of 5, EAN 128 (GS1, UCC), EAN-13, EAN-8, GS1 DataBar, Industrial 2 of 5, Intelligent Mail (Code One), Interleaved 2 of 5, Inverted 2 of 5, ITF-14 / SCC-14, Matrix 2 of 5, Patch Codes, PostNet, Royal Mail (RM4SCC), UCC 128, UPC-A, UPC-E
   
Kétdimenziós vonalkódok felismerése: Aztec, DataMatrix, PDF 417, QR Code
   
Kimeneti fájlformátumok: BMP, PNG, GIF, JPEG, Single-Page PDF, Multi-Page PDF,
Multi-TIFF, TIFF, RTF, TXT, OCR (for iScan only), XPS,
DOC, XLS, PPT, DOCS, XLSX, PPTX, HTML
   
Lapadagoló (ADF): 500 lapos, emelőliftes (A4, 80 g/m2)
   
Síkágy: Opcionális (külső, A4-es, vagy A3-as)
   
Dokumentum szeparáció: Üres lap, vonalkód, vagy patch kód alapján
   
Imprinter: Tintasugaras (opcionális), Digitális
   
Interfész: USB 3.2
   
Mellékelt szoftverek: TWAIN / ISIS meghajtók, Avision AvScan, Button Manager V2, Nuance PaperPort SE 14
   
Tápfeszültség: 100-240 V / AC
   
Teljesítmény felvétel: 115 W (2,46 W alvó üzemmódban)
   
Méretek (magasság/szélesség/mélység): 362 x 460 x 446 mm (összecsukott tálcákkal)
   
Tömeg: 25,0 kg
   
Környezeti hőmérséklet (üzem alatt): 10-35 C°
   
Relatív páratartalom (üzem alatt): 10-80 % RH (páralecsapódás nélkül)
   
Napi terhelhetőség: 60.000 lap
   
   
   

 

Imprinter

Az Avision AD8120 szkennerrel lehetőség van opcionális imprinter használatára, ami egy olyan tintasugaras nyomtató egység, mely a szkennerbe beépítve a beszkennelt dokumentumok front oldalára egy azonosítót tud nyomtatni, ahol a karakterek lehetnek betűk, számok, vagy speciális karakterek. A dokumentumokra rányomtatott  azonosító lehet az operátor azonosítója, dátum, a köteg sorozatszáma, vagy más alfanumerikus karakter sorozat. A karaktersorozat tartalma, pozíciója stb. szoftverből beállítható.

 

Külső síkágy

      Az Avision számos olyan szkennert gyárt, mely csak automata lapadagolóval rendelkezik, síkággyal viszont nem. Sokszor szükség van azonban kivételkezelést igénylő dokumentumok (magazinok, spirálozott dokumentumok, füzetek, könyvek stb.) digitalizálására is, mely lapadagolóval nem feldolgozható. Az Avision duális szkenner meghajtóinak köszönhetően az Avision külső síkágyak (A4, vagy A3) ideális kiegészítői lehetnek az Avision lapadagolós szkennereknek, hiszen a meghajtók mindekét szkennert képesek egy számítógépen kezelni. A duális meghajtó jóvoltából a lapokra szedett dokumentumok ezáltal az automata lapadagolós szkennerrel, míg a kivételkezelést igénylő dokumentumok pedig a síkággyal feldolgozhatók.

Avision FB25

Avision FB5000

 

ST1 szkenner tisztítókészlet

Speciális tisztítófolyadékokat, tisztítókendőket tartalmazó készlet. A szkenner gumigörgőinek rendszeres tisztítását csak ezekkel a speciális folyadékokkal javasolt elvégezni. (más folyadékkal a görgők felpuhulhatnak, vagy kikeményedhetnek) A teljes tisztító készlet tartalma: 250 ml gumitisztító folyadék, 250 ml üvegtisztító folyadék, törlőkendők, tisztítópálcák, sűrített levegő spray.

 

Hálózati kiegészítő

Az AVISION AD8120 szkenner USB interfésszel csatlakozik az őt vezérlő számítógéphez. Amennyiben szeretné a szkennert Ethernet hálózaton keresztül másokkal is megosztani, úgy erre is van lehetőség a SILEX USB eszköz szerverek segítségével. Az AVISION AD8120 szkennerhez a SILEX DS-600, hálózati kiegészítőt javasoljuk.

 

SILEX DS-600

Termékinfó
Kategóriák A3 méret
Dokumentum szkennerek
Produktív szkennerek
Avision
Használt szkennerek
Cikkszám: AD8120
Márka: Avision
Kérdése van?
Bajkó Csaba
Bajkó Csaba
Üzletágvezető
csaba.bajko@terc.hu
+36 70 670 5200
Dobos Róbert
Dobos Róbert
Rendszermérnök
robert.dobos@terc.hu
+36 70 670 5197
Németh Balázs Sándor
Németh Balázs Sándor
Szerviztechnikus
s.balazs.nemeth@terc.hu
+36 30 464 1225
scrollUp