logo

Oktatási Stúdió

A TERC Irodaházban, az Építőipari Szellemi Centrumban egy önálló, 10 fős számítástechnikai oktatóterem, valamint a konferenciaterem kialakításával megteremtettük az oktatás alapvető tárgyi feltételeit. 1999-ben létrehoztuk az Oktatási Stúdiót, amely iskolarendszeren kívüli OKJ-s, államilag elismert felnőtt szakképzések, szakmai tanfolyamok, továbbképzések szervezésével és lebonyolításával foglalkozik.

A TERC Kft. és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építészmérnöki Kara között évekkel korábban megkötött Együttműködési magállapodás szellemében a felek együtt vettek részt az Építési műszaki ellenőr képesítést nyújtó, általunk akkreditált OKJ-s szakképzésben, a vizsga szervezésében, illetve a vizsgáztatásban.


A korábban FAT intézményi akkreditációval rendelkező TERC Kft. Oktatási Stúdiója FAT Program-Akkreditációs tanúsítvánnyal és a jogszabályi rendelet alapján vizsgaközponti, vizsgáztatási jogosultsággal rendelkezett.


2007-től a Magyar Építész Kamara és a Magyar Mérnöki Kamara illetékességi körébe tartozó, képesített szakemberek részére rendszeresen tartottunk kötelező és szabadon választott kreditpontos továbbképzéseket.


Számítástechnikai oktatótermünkben közel 2000 hallgató vett részt és tett eredményes vizsgát az Építőipari Vállalkozói Programrendszer használatát elősegítő tanfolyamainkon.

2015. évtől a TERC Kft. Oktatási Stúdiója az új felnőttképzési törvény hatálya alá eső engedély-köteles képzést már nem folytat, kizárólag számítástechnikai képzéseket tartunk. Az AutoCAD, TERC-ETALON és a TERC V.I.P. Építőipari Összevont Költségvetés-készítő Programrendszer oktatásoknál a hatályos fogyasztóvédelmi törvény szerint járunk el.

Kamarai kreditpontos igazolást és NKE pontértéket tartalmazó látogatási igazolást már nem áll módunkban kiadni.

 

Tovább az Oktatási Stúdió oldalára.


scrollUp